De kliniek

Armlift

Wil je weer strakke bovenarmen?

Er wordt vaak lacherig over gedaan, van die  zwabberarmen. Als je ouder wordt, raakt de huid zijn elasticiteit kwijt en ook de spieren worden minder sterk.

Prijzen

Wat kost een armlift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Armliftvanaf€ 3.200,-

Een consult is echt noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de armlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg je dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Je armlift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Informatie

Een armlift voor strakke armen

Ook door gewichtsverlies kan je slappere bovenarmen krijgen. Heel storend, want je durft nauwelijks meer een kort mouwtje aan of je arm in de lucht te steken. Een armlift biedt dan een goede oplossing. Het teveel aan huid wordt weggenomen en je armen krijgen hun mooie en stevige contouren weer terug.

Consult

Vrijblijvend consult armlift?

Bij ABC Clinic Breda start een armlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt je wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een armlift en beantwoordt graag al je vragen.

Meer weten over het uitvoeren van een armlift? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een armlift?

Een armlift kan onder lokale of algehele narcose plaatsvinden en duurt maximaal twee uur. De plastisch chirurg tekent nauwkeurig af hoeveel huid hij moet wegnemen en maakt een incisie aan de onderkant van de arm. Vervolgens wordt de huid losgemaakt van de onderliggende spier- en vetlagen, waarna het teveel aan huid en vet wordt weggesneden. De behandeling eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband.

Nazorg en herstel

Hoe gaat het na een armlift?

Over het algemeen mag je enkele uren na de behandeling alweer naar huis. Het herstel van de behandeling neemt circa zes weken in beslag. Het drukverband dat je na de operatie om krijgt moet je twee weken dragen. Daarna worden het verband en de hechtingen verwijderd en kun je je werkzaamheden weer oppakken.

Na zes weken is ook zwaardere inspanning weer mogelijk. De eerste maanden zullen de littekens nog wat vurig van kleur zijn. Dit trekt langzaam weg en is na verloop van tijd volledig verdwenen.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt de armlift plaats?

De armlift wordt door onze Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. Je profiteert daar van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een armlift?

Een armlift zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat:  je armen krijgen hun jonge en stevige uitstraling weer terug. Wel moet je er rekening mee houden dat een litteken zichtbaar blijft na een armlift. De plastisch chirurg zorgt er wel voor dat dit zoveel mogelijk in de armplooi verdwijnt.  Soms kan een liposuctie-behandeling een betere optie zijn. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren je graag tijdens je vrijblijvend consult.

Prijzen

Wat kost een armlift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Armliftvanaf€ 3.200,-

Een consult is echt noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de armlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg je dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Je armlift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Veelgestelde vragen

Blijven er na een armlift littekens achter?

Het litteken dat overblijft na een armlift bevindt zich aan de binnenkant van de arm, over de lengte van de arm. Hoe zichtbaar dit litteken is, en blijft, is afhankelijk van het genezingsproces van het lichaam. De eerste maanden zullen de littekens rood blijven, dit vermindert met de tijd. Het eerste jaar na de behandeling mogen de littekens niet blootgesteld worden aan de zon, zodat het herstel van de huid wordt bevorderd. Tijdens het consult wordt duidelijk aangegeven wat je precies kan verwachten van de behandeling.

Is een armlift pijnlijk?

Een armlift vindt vrijwel altijd plaats onder volledige narcose. De operatie heeft een gemiddelde duur van één tot twee uur. Tijdens de operatie zal dus geen pijn worden ervaren. Na een armlift kan de huid gezwollen zijn en kunnen er bloeduitstortingen te zien zijn. Deze plekken kunnen na de operatie pijnlijk zijn, tegen de pijn kunnen pijnstillers voor geslikt worden. Na de operatie zal ook een drukverband worden aangelegd om de zwelling te minimaliseren en te voorkomen dat de wond open gaat. Dit verband moet drie tot zeven dagen blijven zitten.

Waarvoor is een armlift bedoeld?

Door gewichtsverlies en het verouderingsproces kan de huid onder de arm verslappen en gaan hangen. Hierdoor ontstaat overtollige huid die gaat hangen. Een armlift kan hier een goede oplossing voor zijn. Bij een armlift wordt de overtollige huid weggehaald.

Wanneer kan ik weer aan het werk na een armlift?

Allereerst wordt het na de operatie sterk afgeraden om auto te rijden, het is daarom slim om een tweede persoon mee te nemen naar de operatie. Ongeveer zeven dagen na de operatie kunnen lichte inspanningen worden verricht. Lichamelijk intensieve taken kunnen pas vier tot zes weken na de operatie worden uitgevoerd. Wanneer je weer aan het werk kan is dus afhankelijk van de aard van uw werk.

Wat zijn de alternatieven voor een armlift?

Een liposuctie kan een minder ingrijpend alternatief zijn indien de huid nog elastisch is en je een teveel aan vet hebt. Het litteken wat overblijft na een liposculpture is minder zichtbaar dan bij een armlift.

Hiernaast staan de meest gestelde vragen. Heb je het antwoord op je vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend consult