Totaal
8.9
1176 reviews

Injectables Zoetermeer

Heeft u last van (spiergerelateerde) rimpels, volumeverlies of huidveroudering in het gezicht? ABC Clinic in Zoetermeer is gespecialiseerd in behandelingen met injectables.

Wat zijn injectables?

Injectables is een term waar meerdere producten onder vallen die worden gebruikt bij huidverjonging, rimpels of volumeverlies in het gezicht. Onder de term injectables vallen onder andere fillers, Botox, Profhilo, Sculptra, de draadlift en Skinboosters.

Botox wordt gebruikt bij spiergerelateerde rimpels zoals de fronsrimpel of kraaienpootjes. Naast deze zones kan het ook worden gebruikt wanneer u last heeft van migraine, tandenknarsen of overmatig zweten. Botox zorgt ervoor dat de overdracht naar de spieren verminderd wordt, waardoor uw rimpels of klachten verdwijnen.

Fillers worden vaak gebruikt wanneer u last heeft van volumeverlies of om delen van het gezicht op te vullen. Denk hierbij aan de neus-lippenplooi, het opvullen van de lippen of volumeverlies bij de jukbeenderen.

Wanneer u last heeft van een verouderde huid en u de huid een boost wilt geven, kan een behandeling met Skinboosters, Profhilo of Sculptra een mooie oplossing bieden.

Heeft u enkel last van huidverslapping en vindt u een facelift nog een stap te ver? Dan bieden een liquid facelift of een draadlift een mooie oplossing. Een draadlift is een behandeling met een natuurlijk resultaat. De behandeling wordt uitgevoerd met PDO Draden, die vaak ook worden gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. De draden zorgen onderhuids voor versteviging en zijn ideaal voor het liften van de wangen, het gezicht, de kaaklijn, de hals en het decolleté.

De behandeling

Een injectable-behandeling bij ABC Clinic duurt, afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt, ongeveer 15 tot 30 minuten. Het verloop van uw behandeling is geheel afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt bij ons in de kliniek.

Meer over de behandeling

Resultaten

Al veel cliënten zijn in onze kliniek in Zoetermeer behandeld met injectables. Iedere behandeling zorgt bij ABC Clinic voor een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele van onze cliënten hebben hun voor en na foto’s ter beschikking gesteld voor onze website om u een goed beeld te geven.

Vrouw fronsen voor
Botox fronsrimpel voor
Vrouw fronsen na
Na
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Fillers kin en lippen voor
Teruggetrokken kin na Janka
Na
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Skinboosters voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
Na
3. Sculptra man voor
Sculptra voor
3. Sculptra man na
Na
Voor Profhilo
Profhilo voor
Na Profhilo
Na
Draadlift voor
Draadlift voor
Draadlift na
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen injectables Zoetermeer

De prijzen van een behandeling met injectables kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt, de kwaliteit van het product en de ervaring en kennis van de behandelend arts. Op onze pagina met de prijzen van injectables vindt u een overzicht met alle prijzen die wij hanteren.

Een consultgesprek is noodzakelijk om de definitieve prijs van uw behandeling vast te stellen.

InjectablesPrijs
Botuline toxine
(Azzalure, Alluzience, Dysport, Botox)
1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Botox migraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Botox spanningshoofdpijnMin. 1 zone vanaf€149,-
Botox tandenknarsen vanaf€300,-
Botox overmatig zweten 250 eenheden€495,-
Fillers0.5 ml€325,-
1 ml€450,-*
elke volgende ml€400,-*
*Bekijk ons loyaliteitsprogramma voor de fillers
Skinboosters (Restylane Vital en Vital light)1 ml€295,-
2 ml€575,-
3 x 1 ml€795,-
Profhiloeerste behandeling€325,-
vanaf de 2e behandeling€295,-
Sculptra1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
PDO DraadliftGezichtVanaf€1200,-
HalsVanaf€600,-
Wenkbrauwen / ogenVanaf€600,-
Bekijk onze prijzen

Gratis consultgesprek bij ABC Clinic?

Heeft u interesse in een consult over injectables? Uw consultgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek krijgt u uitgebreid de tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw afspraak inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen

Veelgestelde vragen

Kan ik met injectables behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een injectable-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Hoe lang blijft het resultaat met injectables zichtbaar?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Sculptra blijft zelfs langer zitten (ongeveer 2 jaar). De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. De Botuline toxines die wij gebruiken houden ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure en Botox. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane, Sculptra en Profhilo. Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben vrijwel allemaal in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Zijn er bijwerkingen bij een behandeling met injectables?

De meest voorkomende bijwerkingen bij injectables zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

Gratis consult