Injectables Zoetermeer

Heeft u last van (spiergerelateerde) rimpels, volumeverlies of huidveroudering in het gezicht? ABC Clinic in Zoetermeer is gespecialiseerd in behandelingen met injectables.

Wat zijn injectables?

Injectables is een term waar meerdere producten onder vallen die worden gebruikt bij huidverjonging, rimpels of volumeverlies in het gezicht. Onder de term injectables vallen onder andere fillers, Botox, Profhilo, Sculptra en Skinboosters.

Botox wordt gebruikt bij spiergerelateerde rimpels zoals de fronsrimpel of kraaienpootjes. Naast deze zones kan het ook worden gebruikt wanneer u last heeft van migraine, tandenknarsen of overmatig zweten. Botox zorgt ervoor dat de overdracht naar de spieren verminderd wordt, waardoor uw rimpels verdwijnen.

Fillers worden vaak gebruikt wanneer u last heeft van volumeverlies of om delen van het gezicht op te vullen Denk hierbij aan de neus-lippenplooi, het opvullen van de lippen of volumeverlies bij de jukbeenderen.

Wanneer u last heeft van een verouderde huid en u de huid een boost wilt geven, kan een behandeling met Skinboosters, Profhilo of Sculptra een mooie oplossing bieden.

 

De behandeling

Een injectable-behandeling bij ABC Clinic in Zoetermeer duurt, afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt, ongeveer 15 tot 30 minuten. Het verloop van uw behandeling is geheel afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt bij ons in de kliniek.

Meer over de behandeling

Prijzen injectables Zoetermeer

De prijzen van een behandeling met injectables kunnen per kliniek in Zoetermeer verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt, de kwaliteit van het product en de ervaring en kennis van de behandelend arts. Op onze pagina met de prijzen van injectables vindt u een overzicht met alle prijzen die wij hanteren.

Een consultgesprek is noodzakelijk om de definitieve prijs van uw behandeling vast te stellen.

Injectables Prijs
Botuline toxine1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fillers1 ml€450,-*
elke volgende ml€400,-*
*Bekijk ons loyaliteitsprogramma voor de fillers
Skinboosters (Restylane Vital)1 ml€295,-
2 ml€575,-
3 x 1 ml€795,-
Profhiloeerste behandeling€325,-
vanaf de 2e behandeling€295,-
Sculptra1 ampul€ 650,-
2 ampullen€ 1150,-
Bekijk onze prijzen

Resultaten

Al veel cliënten zijn in onze kliniek in Zoetermeer behandeld met injectables. Iedere behandeling zorgt bij ABC Clinic voor een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele van onze cliënten hebben hun voor en na foto’s ter beschikking gesteld voor onze website om u een goed beeld te geven.

Vrouw fronsen voor
Botox fronsrimpel voor
Vrouw fronsen na
Na
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Fillers kin en lippen voor
Teruggetrokken kin na Janka
Na
Voor Profhilo
Profhilo voor
Na Profhilo
Na
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Skinboosters voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
Na
3. Sculptra man voor
Sculptra voor
3. Sculptra man na
Na
Bekijk meer foto's

Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Heeft u interesse in een consult over injectables in Zoetermeer? Uw consultgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek krijgt u uitgebreid de tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw afspraak inplannen via ons contactformulier, online of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Online inplannen
Kan ik met injectables behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een injectable-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Hoe lang blijft het resultaat met injectables zichtbaar?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. De Botuline toxines die wij gebruiken houden ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane. Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Zijn er bijwerkingen bij een behandeling met injectables?

De meest voorkomende bijwerkingen bij injectables zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

Relevante blogs

Maak een afspraak
De kliniek