De kliniek

Radiesse

Bestrijd diepe rimpels en volumeverlies met Radiesse!

Radiesse is een van de bekendste en veiligste rimpelvullers. Radiesse is een gel op basis van lichaamseigen weefsel en kent een bijzondere werking.

Wat kost een behandeling met Radiesse?

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Radiessevanaf€ 495,-

Gratis consult?

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend.  Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of klik hier voor een afspraak.

Wat is Radiesse?

Nadat de gel is geïnjecteerd, wordt deze binnen enkele maanden door het lichaam opgenomen. Ondertussen stimuleren de microdeeltjes (kleine bolletjes) in de gel de aanmaak van lichaamseigen collageen. Na ongeveer drie maanden is de plek van de gel overgenomen door eigen collageen.

Rondom de bolletjes ontstaat collageen type twee en de bolletjes worden langzaamaan opgegeten. Radiesse werkt dus met het lichaam samen! Het resultaat van de behandeling ziet er dan ook heel natuurlijk uit en houdt lang aan. Radiesse wordt vooral gebruikt voor het verminderen van rimpels in het gezicht, het opvullen van wangen en jukbeenderenneuscorrecties en het behandelen van de handen. Daarnaast is het ideaal voor de liquid facelift. Radiesse kan niet gebruikt worden in de lippen.

Varianten Radiesse

Hoe gaat een behandeling met Radiesse?

Met behulp van een hele dunne naald injecteert de arts de vloeistof onder de huid. Omdat Radiesse vooraf wordt gemixt met een verdovingsvloeistof zult u hiervan nauwelijks hinder ondervinden. De behandeling is eenvoudig en zal, afhankelijk van het te behandelen gebied, een half uur tot een uur duren.

Na afloop van de behandeling kan de huid wat lichte zwellingen vertonen. Dit neemt geleidelijk af en is na een tot twee dagen verdwenen.

Hoe verloopt de nazorg na een behandeling met Radiesse?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s bij een behandeling met Radiesse?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Welk resultaat heeft Radiesse?

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De huid is gladder geworden en het volume is toegenomen. Na twee tot drie maanden vindt een nacontrole plaats. Dit om de aanmaak van het lichaamseigen collageen te controleren. Na ongeveer twaalf maanden zal het lichaam de ingespoten vloeistof zelf weer afbreken. Aansluitend kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. De meeste cliënten van ABC Clinic komen jaarlijks naar de kliniek in Breda voor een nabehandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij.

Wat kost een behandeling met Radiesse?

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Radiessevanaf€ 495,-

Gratis consult?

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend.  Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of klik hier voor een afspraak.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Veelgestelde vragen

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Ik ben al eerder behandeld met permanente producten. Kan ik dan nog behandeld worden met een tijdelijke filler?

Dat ligt eraan waar de permanente filler is geïnjecteerd. Er zal nooit in hetzelfde gebied behandeld worden. Heb je bijvoorbeeld een permanente filler in je lippen? Dan zal deze eerst verwijderd moeten worden alvorens de artsen je lippen weer behandelen. Andere gebieden kunnen natuurlijk wel gewoon behandeld worden met een tijdelijke filler. De bekendste permanente injectables zijn Dermalive, Bio-Alcamid, PMS siliconenolie, Aquamid en Artecoll.

Wanneer je een kliniek of een arts treft die nog steeds deze producten gebruiken kan je dat ons laten weten of kan je direct een melding doen bij de NVCG of bij IGJ (Inspectie gezondheidszorg en jeugd).

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult