De kliniek

Wenkbrauwlift met injectables

Wilt u een open en stralende blik?

Zware of hangende wenkbrauwen is iets waar veel mensen mee te maken krijgen naarmate ze ouder worden. Dit resulteert niet alleen in een vermoeide uitstraling, maar soms raakt zelfs het gezichtsveld beperkt.

Wilt u worden verlost van uw hangende wenkbrauwen?

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt ervoor dat u er weer fris en uitgeslapen uitziet. Mocht de wenkbrauw te veel overhangen dan is een wenkbrauwlift met een ooglidcorrectie een betere oplossing.

Wat kost een wenkbrauwlift met injectables?

Behandeling Prijs
Consult injectablesGratis
Consult plastische chirurgieGratis
Wenkbrauwlift met Botox of Azzalurevanaf€95,-
Wenkbrauwlift met fillersvanaf€325,-
Chirurgische wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€1850,-
Bovenooglidcorrectie€995,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Gratis consult?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een wenkbrauwlift met injectables hechten we daar veel waarde aan. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw wenkbrauwen.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een wenkbrauwlift met injectables?

Voor een wenkbrauwlift gebruiken we fillers zoals bijvoorbeeld Radiesse of Restylane of een Botuline toxine zoals Azzalure of Botox. Eerst worden er foto’s gemaakt voor het voor- en na-effect. De arts injecteert dan de vloeistof inclusief een verdovingsmiddel voorzichtig in de huid. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.

Door het verdovingsmiddel voelt u weinig van de prikjes. Na afloop kan er wat roodheid optreden, maar dit is na enkele uren verdwenen. U kunt uw bezigheden meteen hervatten.

Wat is het resultaat van een wenkbrauwlift met injectables?

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wordt u behandeld met Radiesse of een hyaluronzuur, zoals Restylane, dan is dit resultaat direct zichtbaar en zal het negen tot twaalf maanden aanhouden.

Kiest u voor bijvoorbeeld Botox of Azzalure dan laat het effect enkele dagen langer op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat van een wenkbrauwlift houdt drie tot zes maanden aan.

Hoe gaat de nazorg bij een wenkbrauwlift met injectables?

Botox-behandeling
Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Azzalure of Botox) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Filler-behandeling
Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s bij een wenkbrauwlift met injectables?

Botox-behandeling
Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Met name bij de eerste keer van het gebruik van Botox kan in de fronsrimpel of het voorhoofd het gevoel van een beginnende hoofdpijn of tintelingen ontstaan. Ook deze verschijnselen zijn van tijdelijke aard en zullen binnen twaalf uur na de behandeling weer verdwijnen.

Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of de wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Filler-behandeling
Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult