Wenkbrauwlift met injectables

Zware of hangende wenkbrauwen is iets waar veel mensen mee te maken krijgen naarmate ze ouder worden. Dit resulteert niet alleen in een vermoeide uitstraling, maar soms raakt zelfs het gezichtsveld beperkt.

Hangende wenkbrauwen verhelpen met injectables

Hangende wenkbrauwen kunnen ontzettend vervelend zijn en zorgen voor een vermoeide uitstraling. Een wenkbrauwlift met injectables kan een mooie oplossing bieden voor uw probleem. Mocht de wenkbrauw te veel overhangen, dan biedt een chirurgische wenkbrauwlift, eventueel in combinatie met een bovenooglidcorrectie, een betere oplossing. Dit wordt met u besproken tijdens een vrijblijvend consultgesprek.

Het resultaat na een behandeling

De wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Wanneer u wordt behandeld met Fillers (Restylane) is het resultaat direct zichtbaar. Dit resultaat houdt ongeveer negen tot twaalf maanden aan.

Indien u behandeld wordt met Botox (Azzalure) dan laat het effect nog enige tijd op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat is na twee weken optimaal en is ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Daarna is de behandeling weer veilig te herhalen.

Wenkbrauwlift met injectables voor en na foto’s

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar het resultaat van cliënten die u voor zijn gegaan. Hieronder vindt u enkele voor en na foto’s van een wenkbrauwlift met injectables om u een goed beeld te geven. Let wel op: ieder gezicht is uniek. Een consult is noodzakelijk om te kijken naar de mogelijkheden.

Wenkbrauwlift met Botox voor
Voor
Wenkbrauwlift met Botox na
Na
Wenkbrauwlift met injectables voor
Voor
Wenkbrauwlift met injectables na
Na

De kosten van een wenkbrauwlift met injectables

Een consultgesprek is geheel noodzakelijk om de prijs voor uw behandeling vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de behandeling die geschikt is voor uw situatie.

Behandeling Prijs
Consult injectablesGratis
Wenkbrauwlift met Botox of Azzalurevanaf€95,-
Wenkbrauwlift met fillersvanaf€325,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling met injectables

Voor een wenkbrauwlift met injectables maken we gebruik van de filler Restylane of een Botuline toxine zoals Azzalure of Botox. Voordat we starten met de behandeling maken we foto’s, zodat u een goed beeld heeft van uw situatie voor de behandeling. Na het maken van de foto’s zal de arts het te behandelen gebieden aftekenen. Aansluitend wordt de filler of Botuline toxine geïnjecteerd.

Een behandeling met fillers duurt maximaal 30 minuten, wanneer u wordt behandeld met Botox duurt dit ongeveer vijftien minuten. Na afloop kan er wat roodheid optreden, maar dit is na enkele uren verdwenen. U kunt uw bezigheden meteen hervatten.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen van cliënten

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling met Botox of fillers. Velen van hen hebben hun ervaring gedeeld. Deze ervaringen kunt u lezen op onder andere kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland.

 

Een gratis consultgesprek

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina of wilt u graag een afspraak inplannen? U kunt uw gratis en vrijblijvende consultgesprek eenvoudig inplannen via onze website of door te bellen naar 076-542 31 54. U kunt terecht op een van onze locaties in Breda, Den Haag of Zoetermeer.

Online inplannen
Gratis consult