Injectables prijzen

De prijs van uw injectable behandeling is geheel afhankelijk van de behandeling die voor u geschikt is. Op deze pagina leest u meer over de prijzen.

De prijzen van injectables behandelingen

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijzen van een behandeling met injectables. In onderstaand overzicht vindt u de tarieven voor de verschillende behandeling. Om de prijs vast te stellen is een consultgesprek met de behandelend arts noodzakelijk. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen en beantwoordt al uw vragen. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid te gebruiken product.

Wat kosten injectables?

Er zit een prijsverschil tussen Botox, fillers, Profhilo en Skinboosters. Naast deze verschillen zijn de kosten ook afhankelijk van het aantal zones dat bij u behandeld wordt voor het gewenste resultaat.

Injectables tarieven

Botuline toxinesHoeveelheidPrijzen
ConsultGratis
Zones Botox
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Indicaties Botox
Fronsrimpel€149,-
Fronsrimpel met wenkbrauwlift€195,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels met wenkbrauwlift€195,-
Kraaienpootjes€149,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift€195,-
Medische indicaties Botox
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)€225,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Overmatig transpireren (hyperhidrosis)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Fillers
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Elke volgende ml€400,-
Skinboosters
Restylane vital
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
3,0 ml€795,-
Sculptra
1 ampul€ 650,-
2 ampullen€ 1150,-

Let op: kortingen op injectables zijn sinds 2018 verboden in Nederland

Wanneer u injectables overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van injectable-behandelingen met Botox en fillers. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen aan te bieden met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met injectables. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten voortaan aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Worden injectables vergoed?

Een behandeling met injectables wordt altijd gezien als een cosmetische behandeling, waardoor de kosten van deze behandeling niet vallen onder ziektekosten. Daarom worden injectables niet vergoed door de verzekering.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Een gratis consultgesprek bij ABC Clinic

Om zekerheid te krijgen over de prijs van uw behandeling met injectables is een consultgesprek met een cosmetisch arts noodzakelijk. Hij of zij bekijkt uw probleem en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Daarna wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. U kunt uw consult eenvoudig online inplannen. Bellen kan ook. Ons secretariaat is te bereiken via telefoonnummer 076 – 542 3 154. U kunt ons ook een mail sturen via het contactformulier. Vanaf september 2021 zijn er, behalve in Breda, ook consult- en behandelmogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer.

Online inplannen
Maak een afspraak
De kliniek