Injectables Leiden

Overweegt u injectables zoals Botuline toxines of fillers en bent u hiervoor op zoek naar een goede arts en privékliniek? Ook voor de omgeving Leiden is ABC Clinic een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables.

Injectables in Leiden

Ook voor de omgeving Leiden is ABC Clinic een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables. Onze zeer ervaren artsen staan voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Zij hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables en doen niets anders dan deze behandelingen.

Wat kost een injectable-behandeling?

Botuline toxinesHoeveelheidPrijzen
ConsultGratis
Zones Botox
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Indicaties Botox
Fronsrimpel€149,-
Fronsrimpel met wenkbrauwlift€195,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels met wenkbrauwlift€195,-
Kraaienpootjes€149,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift€195,-
Medische indicaties Botox
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)€225,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Overmatig transpireren (hyperhidrosis)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Fillers
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Elke volgende ml€400,-
Skinboosters
Restylane vital
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
3,0 ml€795,-
Sculptra
1 ampul€ 650,-
2 ampullen€ 1150,-

Gratis consult?

Elke behandeling start met een gratis consult bij ons in de kliniek in Breda. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct behandeld worden. Vanaf september 2021 zijn er, behalve in Breda, ook consult- en behandelmogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinbooster, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Wat zijn injectables?

Injectables zijn vulmiddelen of spierontspanners waarmee rimpels verwijderd, verzacht of verminderd kunnen worden. Ze bestaan uit fillers en Botuline toxines (Botox). Fillers zijn er op basis van hyaluronzuur (Restylane) en calciumhydroxylapatiet (Radiesse). Ook bestaan er permanente vulmiddelen, maar deze zijn verboden en worden niet meer gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld en is het mogelijk om volume te herstellen in het gezicht. Tevens kunt u met fillers de lippen opvullen, het decolleté verjongen of de handen verjongen.

Botuline toxine

Botuline toxines zorgen voor de behandeling van spiergerelateerde rimpels, zoals de fronsrimpelkraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Ook kent Botuline toxine wat medische oplossingen, zoals bij overmatig zwetentandenknarsen en migraine.

Populair

De populairste indicaties voor fillers zijn de hamsterwangenneus-lippenplooi, wangenwallenhangende mondhoekenlipopvulling en rokerslijntjes. Ook een neuscorrectie behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte kunt u met fillers ook middels een liquid facelift het volume in het gezicht weer op de meest natuurlijke manier herstellen.

Maak een afspraak
De kliniek