Injectables Den Haag

Ook in Den Haag kunt u bij ABC Clinic terecht voor injectables wanneer u last heeft van volumeverlies of rimpels in het gezicht.

Wat zijn injectables?

De term injectables is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende producten die gebruikt worden voor huidverjonging of om rimpels of volumeverlies in het gezicht tegen te gaan. Onder de term injectables vallen onder andere fillers, Botox, Profhilo, Sculptra en Skinboosters.

Fillers worden voornamelijk gebruikt om volumeverlies tegen te gaan of delen van het gezicht op te vullen. Denk hierbij aan het opvullen van de lippen of het verminderen van een neus-lippenplooi. Botuline toxine, beter bekend als Botox, wordt voornamelijk gebruikt om spiergerelateerde rimpels te verwijderen of verminderen. Denk hierbij aan de fronsrimpel of kraaienpootjes.

Wanneer u behoefte heeft aan enkel huidverjonging, dan kan een behandeling met Skinboosters, Profhilo of Sculptra een mooie oplossing bieden.

De behandeling

Een behandeling met injectables in Den Haag duurt, afhankelijk van het product waar u mee behandeld wordt, ongeveer 15 tot 30 minuten. Het verloop van de behandeling verschilt ook per product. Via onderstaande knop vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen.

 

Meer over de behandeling

Resultaten

Verschillende cliënten zij u al voorgegaan voor een behandeling met injectables. Na uw behandeling ziet u een duidelijk verschil: een frisser en jonger ogend uiterlijk. Omdat niet iedereen hetzelfde is, zal het doel per persoon kunnen verschillen. Ook heeft niet iedereen het doel om een jonger ogend uiterlijk te behalen. Sommige storen zich enkel aan een bepaalde lijn in het gezicht. Het voornaamste doel bij ABC Clinic is om de behandeling geheel af te stemmen op uw wensen met een natuurlijk resultaat.

Voor en na foto’s

Wanneer u zich laat behandelen door een ervaren (cosmetisch) arts, zorgen injectables voor een mooi en natuurlijk resultaat. Onderstaand vindt u voor en na foto’s van de verschillende injectable behandelingen die wij aanbieden.

behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen voor
Botox voor
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen na
Na
Liquid facelift Janka voor
Fillers voor
Liquid facelift Janka na
Na
Voor Profhilo
Profhilo voor
Na Profhilo
Na
Wangen en neuslippenplooi opvullen voor
Injectables voor
Wangen en neuslippenplooi opvullen na
Na
Skinboosters vrouw voor
Skinboosters voor
Skinboosters vrouw na
Na
3. Sculptra man voor
Sculptra voor
3. Sculptra man na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Fillers voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen injectables in Den Haag

Een consultgesprek bij ABC Clinic in Den Haag is noodzakelijk om de prijs voor uw behandeling vast te stellen. Iedere behandeling heeft bij ABC Clinic een eigen prijscategorie. Op onze pagina met de prijzen van injectables vindt u een duidelijk overzicht met de prijzen die wij hanteren voor uw behandeling.

Injectables  Prijs
Botuline toxine1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fillers0.5 ml€325,-
1 ml€450,-*
elke volgende ml€400,-*
*Bekijk ons loyaliteitsprogramma voor de fillers
Skinboosters (Restylane Vital)1 ml€295,-
2 ml€575,-
3 x 1 ml€795,-
Profhiloeerste behandeling€325,-
vanaf de 2e behandeling€295,-
Sculptra1 ampul€650,-
2 ampullen€1150,-
PDO DraadliftGezichtVanaf€1200,-
HalsVanaf€600,-

Let op: Tijdelijke kortingen zijn verboden in Nederland

Wanneer u een behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van injectable behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox en fillers. Kortingen met tijdsdruk zijn overigens sowieso sinds 15 oktober 2018 verboden. Reclames voor cosmetische ingrepen moeten voortaan aan regels voldoen. De cosmetische branche heeft daarvoor met subsidie van het ministerie van Volksgezondheid een reclamecode opgesteld.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%
Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft het resultaat met injectables zichtbaar?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Sculptra blijft zelfs langer zitten (ongeveer 2 jaar). De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. De Botuline toxines die wij gebruiken houden ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure en Botox. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane, Sculptra en Profhilo. Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben vrijwel allemaal in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Zijn de injectables die jullie gebruiken goedgekeurd door de gezondheidsinstanties?

Ja, Restylane, Sculptra en Azzalure zijn met een CE-certificering goedgekeurd in Europa. Daarnaast hebben de producten een FDA goedkeuring in de Verenigde Staten. Dit keurmerk hebben maar een aantal producten. Een FDA goedkeuring is veel meer waard dan een CE-keurmerk. De FDA goedkeuring wil zeggen dat de producten veilig zijn, veiliger dan wanneer er enkel een CE-keurmerk is.

Zijn er bijwerkingen bij een behandeling met injectables?

De meest voorkomende bijwerkingen bij injectables zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

Relevante blogs

Lees al onze blogs

Gratis consultgesprek bij ABC Clinic Den Haag?

Wilt u meer informatie over de behandeling of heeft u voldoende aan het advies van één van onze (cosmetisch) artsen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic in Den Haag. Uw consultgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek krijgt u uitgebreid de tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen
Maak een afspraak