De kliniek

Injectables Den Haag

Overweegt u injectables zoals een Botuline toxine of filler en bent u hiervoor opzoek naar een goede arts en privékliniek in de omgeving Den Haag? Ook voor de omgeving Den Haag is ABC Clinic een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables.

Injectables Den Haag

Onze zeer ervaren artsen staan voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Deze artsen hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables, zij doen dagelijks niets anders dan mensen blij maken met een frisser uiterlijk.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn vulmiddelen of spierontspanners waarmee dynamische en statische rimpels verwijderd of verminderd kunnen worden. Ze bestaan uit fillers en Botuline toxines. Fillers zijn er op basis van hyaluronzuur (Restylane) en calciumhydroxylapatiet (Radiesse). Ook bestaan er permanente fillers, maar deze zijn verboden en worden niet meer gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld (statische rimpels) en is het mogelijk om volume te herstellen in het gezicht. Tevens kun je met fillers de lippen opvullen, het decolleté verjongen of de handen verjongen.

Botuline toxine

Botuline toxines zorgen voor de behandeling van spiergerelateerde rimpels (dynamische rimpels), zoals de fronsrimpelkraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Ook kent Botuline toxine wat medische oplossingen, zoals bij overmatig zwetentandenknarsen en migraine.

Populair

De populairste indicaties voor fillers zijn de hamsterwangenneus-lippenplooi, wangenwallenhangende mondhoekenlipopvulling en rokerslijntjes. Ook een neuscorrectie behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte kunt u met fillers ook middels een liquid facelift het volume in het gezicht weer op de meest natuurlijke manier herstellen.

Wat kost een injectable-behandeling?

Botuline toxinesHoeveelheidPrijzen
ConsultGratis
Zones Botox
Halve zone95
1 zone149
2e zone129
3e zone129
Baby Botoxvanaf95
Indicaties Botox
Fronsrimpel149
Fronsrimpel met wenkbrauwlift195
Voorhoofdsrimpels149
Voorhoofdsrimpels met wenkbrauwlift195
Kraaienpootjes149
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift195
Medische indicaties Botox
Migraine(min. 1 zone) vanaf149
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf149
Tandenknarsen (bruxisme)225
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf95
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf95
Neusrimpels (bunny lines)vanaf95
Overmatig transpireren (hyperhidrosis)250 eenheden Azzalure495
100 eenheden Botox495
Fillers
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml325
1,0 ml450
Elke volgende ml400
1,5 ml650
2,0 ml in dezelfde regio750
Skinboosters
Restylane vital
1,0 ml295
2,0 ml575
3,0 ml795
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis consult injectables

Komt u uit de omgeving van Den Haag en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Maak een afspraak