Totaal
8.9
1176 reviews

Injectables Den Bosch

Overweegt u een anti-rimpelbehandeling met injectables zoals Botuline toxines of fillers en bent u hiervoor opzoek naar een goede arts en privékliniek?

Injectables in Den Bosch

Voor de omgeving Den Bosch is ABC Clinic in Breda een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables. Onze zeer ervaren artsen helpen u aan een frisser uiterlijk. Zij hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn vulmiddelen(fillers) of spierontspanners waarmee dynamische of statische rimpels verwijderd kunnen worden. Ze bestaan uit fillers en Botuline toxines. Fillers zijn er op basis van hyaluronzuur (Restylane) en calciumhydroxylapatiet (Radiesse). Ook bestaan er permanente vulmiddelen, maar deze zijn verboden en worden niet meer gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld en is het mogelijk om volume te herstellen in het gezicht. Tevens kunt u met fillers de lippen opvullen, het decolleté verjongen of handen verjongen.

Botuline toxine

Botuline toxines zorgen voor de behandeling van spiergerelateerde rimpels, zoals de fronsrimpelkraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Ook kent Botuline toxine wat medische oplossingen, zoals bij overmatig zwetentandenknarsen en migraine.

Populair

De populairste indicaties voor fillers zijn de hamsterwangenneus-lippenplooi, wangenwallenhangende mondhoekenlipopvulling en rokerslijntjes. Ook een neuscorrectie behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte kun je met fillers ook middels een liquid facelift het volume in uw gezicht weer op de meest natuurlijke manier herstellen.

Wat kost een injectable-behandeling?

Botuline toxinesHoeveelheidPrijzen
ConsultGratis
Zones Botox
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Indicaties Botox
Fronsrimpel€149,-
Fronsrimpel met wenkbrauwlift€195,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels met wenkbrauwlift€195,-
Kraaienpootjes€149,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift€195,-
Medische indicaties Botox
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)€300,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Overmatig transpireren (hyperhidrosis)250 eenheden€495,-
Fillers
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Elke volgende ml€400,-
Profhilo
Eerste behandeling2 ml€325,-
Profhilo vanaf de tweede behandeling€295,-
Skinboosters
Restylane vital
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
3,0 ml€795,-
Sculptra
1 ampul€ 650,-
2 ampullen€ 1150,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis consultgesprek?

Komt u uit de omgeving van Den Bosch en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Online inplannen
Gratis consult