Totaal
9.0
860 reviews

Haartransplantatie kosten

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van een haartransplantatie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de tarieven. Tijdens een vrijblijvend consult worden de kosten definitief vastgesteld.

Informatie kosten

Voordat u een keuze maakt voor een haartransplantatie, wilt u natuurlijk meer informatie over de haartransplantatie kosten. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult maakt de arts een hoofdanalyse en bekijkt hij welke techniek het beste bij uw situatie past. Daarna vertelt hij of zij u alles over de prijs.

De tarieven voor haartransplantatie behandelingen

De prijs van een haartransplantatie hangt van een aantal zaken af. Welk deel van uw hoofd wilt u opgevuld hebben? Voor welke haartransplantatietechniek kiest u? En: Hoe dik wenst u uw haarbos? Daarbij dient u er rekening mee te houden dat de kosten van een haartransplantatie inhammen anders liggen dan bij een transplantatie van de kruin. En de FUT haartransplantatie heeft weer een ander prijskaartje dan de FUE haartransplantatie kosten.

Wordt een haartransplantatie vergoed?

Wij begrijpen dat u de kosten voor een haartransplantatie zo veel mogelijk wilt drukken. Het is dus logisch dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een haartransplantatie vergoeding. Op het moment dat de kaalheid het gevolg is van een gezondheidskwestie, kunnen haarimplantaten voor een vergoeding in aanmerking komen. Via de zorgverzekering of als aftrekpost bij de belasting.

Heeft u (net al de meeste mensen) last van erfelijke haaruitval (alopecia androgenetica) dan wordt een haartransplantatie niet vergoed. Kaalheid brengt onzekerheid met zich mee. Heeft u psychisch zwaar te lijden onder uw kaalheid, dan staan er bij zorgverzekeringen soms achterdeurtjes op een kier. Mesotherapie krijgt u in elk geval nooit vergoed en ook een PRP behandeling haarvergoeding bestaat niet.

Samenwerking artsen haartransplantatie

Op het gebied van haartransplantaties werken wij met verschillende artsen samen. Al deze artsen hebben zich gespecialiseerd in haartransplantaties. Directeur van ABC Clinic, Jorn Kielman, vertelt u er graag meer over en kan een gratis consultafspraak met een van de artsen aanbieden. Deze consulten vinden vooralsnog plaats in de kliniek van de artsen in Nederland of België. Jorn Kielman onderging sinds 1998 twee haartransplantaties (FUT en FUE) en een littekencorrectie en kan u alles vertellen over de verschillende haartransplantatie technieken, haarklinieken en -artsen in Nederland en België. Het feit dat hij zelf ooit cliënt is geweest én als Bedrijfskundige afgestudeerd is aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als scriptieonderwerp ‘Dimensies van tevredenheid van mensen die een cosmetische ingreep ondergaan,’ heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij in 2010 ABC Clinic is gestart.

Een gratis en persoonlijk gesprek met een arts?

Wilt u meer weten over de kosten van een haartransplantatie, neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic voor het maken van een gratis consult. Het consult vindt niet plaats bij ABC Clinic maar bij één van de artsen met wie wij samenwerken.

Gratis consult