De kliniek

Fillers in het gezicht

Naarmate we ouder worden ontstaat er vaak volumeverlies en/of rimpels in het gezicht, handen, decolleté of lippen. Fillers met hyaluronzuur bieden dan een mooie oplossing.

Een frisser gezicht met fillers

Volumeverlies in het gezicht kan zorgen voor een verouderde of vermoeide uitstraling, terwijl u zich nog fit voelt. Wij begrijpen dat u er graag net zo fit uitziet als u zichzelf voelt. Daarvoor bieden fillers met hyaluronzuur een mooie oplossing. U krijgt een frisse en jongere gezicht terug met behulp van fillers.

Veelvoorkomende behandelingen in het gezicht

Er zijn verschillende zones in het gezicht die veel voorkomen voor een filler-behandeling. Hieronder vertellen wij u meer over deze zones in het gezicht.

Het opvullen van de lippen

Veel cliënten die voor lipfillers komen hebben volume verloren in de lippen of nooit zo’n volle lippen gehad als ze altijd al willen hebben. Dunne lippen kunnen zorgen voor een streng uiterlijke. Door fillers in de lippen te injecteren, krijgt u uw jeugdige uitstraling terug of de volle lippen die u altijd al had willen hebben.

Het verminderen van wallen

Ook onder de ogen kunnen fillers geïnjecteerd worden. Waar men vaak spreekt van wallen onder de ogen, kan dit ook ontstaan door juist volumeverlies onder de ogen. Door volumeverlies onder de ogen ontstaat een traangoot waar schaduw op valt. Hierdoor kan het lijken dat u last heeft van wallen. Door deze traangoot op te vullen met fillers, ziet u er weer fit uit.

De kaaklijn verstrakken

Naarmate we ouder worden, kan ook de kaaklijn wat verslappen. Een verslapte kaaklijn zorgt helaas al snel voor een vermoeid of verouderd uiterlijk. Door op de juiste plaatsen fillers te injecteren, kunnen onze artsen de kaaklijn eenvoudig verstrakken. Het gevolg is een jongere en minder vermoeid uiterlijk.

De prijzen voor fillers in het gezicht

De kosten van een behandeling met fillers in het gezicht is geheel afhankelijk van de locatie waar geïnjecteerd wordt en de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om het gewenste resultaat te behalen. Een consult is daarom altijd noodzakelijk om de prijs vast te stellen.

Bekijk prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Ervaringen met fillers bij ABC Clinic

Al veel cliënten zijn u voorgegaan om een verjongde uitstraling te krijgen door middel van fillers in het gezicht. Veel van onze cliënten hebben hun ervaring gedeeld om anderen een beter beeld te geven van de behandeling en de ervaring die zij met onze artsen hebben. Deze ervaringen zijn op deze pagina te lezen. Mocht u meer ervaringen willen bekijken dan kunt u kijken op kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Voor en na foto’s van behandelingen

Een aantal van onze cliënten heeft de voor- en na foto’s van de behandeling gedeeld om toekomstige cliënten een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling.

behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers voor
Mondhoeken en kaaklijn voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers na
Mondhoeken en kaaklijn na
Bekijk meer foto's

Een gratis consult bij ABC Clinic

Heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie of wilt u graag op consult om de mogelijkheden te bespreken? U kunt uw afspraak eenvoudig inplannen via onze website of door te bellen naar ons secretariaat via 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Maak een afspraak