De kliniek

Fillers bij mannen

Ook bij mannen worden fillers steeds populairder omdat steeds meer mannen bezig zijn met een verzorgd uiterlijk. Bent u benieuwd welke behandelingen populair zijn onder mannen? Lees dan vooral verder.

De verschillen tussen mannen en vrouwen

Er kunnen verschillen zijn bij het injecteren van fillers bij een man of een vrouw. Vaak hebben mannen een andere dosering nodig omdat ze een andere anatomie en huidstructuur hebben. Veel mannen komen voor een behandeling van volumeverlies onder de ogen of het verstrakken van de kaaklijn of de fronsrimpel. Deze behandelingen zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Specifieke filler-behandelingen voor mannen

Er zijn geen specifieke behandelingen voor de man, iedere filler-behandeling kan bij zowel mannen als vrouwen worden uitgevoerd. Wel zijn er bepaalde regio’s in het gezicht die populair zijn onder de mannen. Denk hierbij aan volumeverlies onder de ogen, wat zorgt voor een vermoeide uitstraling, het verstrakken van de kaaklijn of het opvullen van een diepe fronsrimpel. Een andere behandeling die veel voorkomt bij de man zijn fillers in een diepe neus-lippenplooi.

Ervaringen van mannen met fillers

Al veel mannen zijn u voorgegaan voor een behandeling met fillers. Op onze website, kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl leest u verschillende ervaringen van mannen die ú voor zijn gegaan.

Voor en na foto’s

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van een filler-behandeling bij mannen, vindt u hier enkele voor- en na foto’s van de behandeling. Let op: het resultaat kan per persoon verschillen. Tijdens het consult zal onze arts de mogelijkheden met u bespreken.

Traangoot opvullen met fillers
Traangoot voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Traangoot na
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi verminderen voor
Neus-lippenplooi voor
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi verminderen na
Neus-lippenplooi na

Persoonlijk consult bij ABC Clinic

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fillers? Onze artsen bekijken de mogelijkheden graag met u tijdens een vrijblijvend en gratis consult. Tijdens dit consult kunt u al uw vragen stellen en zal de arts uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Een afspraak inplannen kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Gratis consult