Botox België

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is een zuivere vorm van Botuline toxine type A. Het eiwit wordt geproduceerd door een bacterie en vermindert de activiteit van de spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 heel veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpelbunny linesvoorhoofdsrimpels en lachrimpels. Het middel zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is ook geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten (hyperhidrosis), bruxisme (tandenknarsen) en een tandvleeslach. Bij ABC Clinic in Breda voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit en onze cliënten komen zowel uit Nederland als uit België.

3 soorten Botox

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines verkrijgbaar: Botox, Azzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Prijzen Botox België

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-

Chinese Botox: niet doen!

Er is ook ‘Chinese Botox’ op de markt in Nederland. Dit wordt Chinese Botox genoemd omdat deze producten vaak afkomstig zijn uit Azië en niet in Europa verkrijgbaar zijn. Het grootste probleem met Chinese Botox is dat deze Botox nergens geregistreerd is. Botox valt onder de geneesmiddelenwet en de productie van Botuline Toxine gebeurt daarom onder zeer strikte voorwaarden. Vooral klinieken die Botox tegen absurd lage bedragen aanbieden gebruiken deze gevaarlijke ‘Botox’ die niet goed onderzocht is en dus onveilig is!

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in de cosmetische chirurgie.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Gratis consult Botox?

Een consult is te allen tijde nodig om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Maak een afspraak
De kliniek