De kliniek

Bunny lines

Wilt u van uw bunny lines af?

U ziet ze wanneer u lacht, u de neus optrekt of in de zon kijkt: de bunny lines. Met een behandeling met Botox verdwijnen ze als sneeuw voor de zon.

Bunny lines verzachten met Botox

Bunny lines zijn de horizontale lijntjes op de neus die verschijnen door het optrekken van de neus. Soms verschijnen ze al vanaf jonge leeftijd door te actieve spiertjes in de neus. Na verloop van tijd blijven de neuslijntjes staan, ook als het gezicht ontspannen is. Wilt u weer lekker ongestoord met de neus in de wind lopen? U kunt deze rimpels heel eenvoudig laten behandelen met een Botuline toxine, zoals Botox of Azzalure. De ingespoten vloeistof ontspant alleen de spiertjes, de oorspronkelijke gezichtsuitdrukking verandert niet.

Wat is het resultaat van de Botox-behandeling?

Het effect van de behandeling aan bunny lines of neusrimpels is niet direct zichtbaar. Na twee tot zes dagen wordt uw huid al gladder en na twee weken zijn de rimpeltjes verminderd of helemaal verdwenen. Dit effect houdt drie tot zes maanden aan.

Bekijk resultaten

Wat kost een behandeling aan de bunny lines?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Bunnylines met Botoxvanaf€ 149,-

Gratis consult voor een Botox-behandeling van bunny lines

Elke behandeling start met een gratis consult in Breda. In geval van een Botox-behandeling is dit consult erg belangrijk. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld.

Bunny lines Botox

Een behandeling van bunny lines of neusrimpels vindt plaats met Botox of Azzalure. Met een fijne naald injecteert de arts de vloeistof voorzichtig in. De injecties in de neusrimpels voelen slechts licht prikkelend aan; een verdoving is dan ook niet nodig. Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Ook kan het op de behandelde plek wat jeuken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct de werkzaamheden hervatten.

Hoe gaat het na een Botox-behandeling van bunny lines?

Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is verstandig om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Zitten er risico’s aan een Botox-behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Deze risico’s of complicaties komen over het algemeen weinig voor wanneer u zich laat behandelen door een ervaren arts.

Foto's van behandeling

Marlies
Bunny lines - neusrimpels voor
Voor
Bunny lines - neusrimpels Botox ervaringen
na
Behandeling neusrimpels
Bunny lines - neusrimpels voor
Voor
Bunny lines - neusrimpels Botox ervaringen
na
Inge
Botox-behandeling bunny lines-neusrimpels met Azzalure bij Inge
Voor
Resultaat Botox-behandeling bunny lines-neusrimpels met Azzalure bij Inge
na
Botox bunny lines
Botox-behandeling bunny lines-neusrimpels met Azzalure bij Inge
Voor
Resultaat Botox-behandeling bunny lines-neusrimpels met Azzalure bij Inge
na
Bunny lines - neusrimpels voor
Bunny lines - neusrimpels Botox ervaringen
Marlies

Behandeling neusrimpels

Botox-behandeling bunny lines-neusrimpels met Azzalure bij Inge
Resultaat Botox-behandeling bunny lines-neusrimpels met Azzalure bij Inge
Inge

Botox bunny lines

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met Botox pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft Botox zichtbaar?

Botox en Azzalure blijven tot vijf maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Hoe lang is het resultaat van een Botox behandeling zichtbaar?

De werking van Botox, of Azzalure begint na twee tot zes dagen en is na twee weken optimaal. De duur van het resultaat verschilt per persoon. Sommigen komen twee keer per jaar voor een behandeling, anderen drie of vier keer per jaar. De duur is dus verschillend en varieert tussen de drie en zes maanden. Hierna kan de Botox-behandeling zonder problemen herhaald worden.

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik weer alles doen na een Botox-behandeling?

Na de behandeling heb je geen pijn en kan je je normale dagelijkse bezigheden hervatten. Er kan een klein bultje zichtbaar zijn na de behandeling, dit verdwijnt binnen een minuut of tien na de behandeling.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult