Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Klassieke liposuctie

Klassieke liposuctie

Wij werken niet met de klassieke liposuctie. Onze artsen en plastisch chirurgen (meer dan 25! jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief uw vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt klassieke liposuctie in?

Met de klassieke liposuctie wordt de liposuctietechniek bedoeld die van oudsher wordt gebruikt voor het uitvoeren van een liposuctie of liposculpture. De cosmetisch arts of plastisch chirurg maakt een incisie in de huid om vervolgens met een canule het overtollig vet te verwijderen. Dit gebeurt met zuigkracht. 

Wat zijn de voordelen van de klassieke lipsuctie?

De apparatuur waarmee deze behandeling wordt uitgevoerd is relatief goedkoop. De klassieke liposuctie wordt eigenlijk alleen nog uitgevoerd in ziekenhuizen en klinieken die het te duur vinden om te investeren in nieuwere en betere technieken. Vaak zijn dit dus ziekenhuizen met artsen en plastisch chirurgen die niet veel liposucties uitvoeren.

Wat zijn de nadelen van de klassieke liposuctie?

Het nadeel van de klassieke liposuctie is dat alleen grote oppervlaktes zoals buik en maag behandeld kunnen worden. Daarnaast is de toegepaste techniek vrij ruw van aard, de hersteltijd lang en het risico op een hobbelig plateneffect groot. Van figuurcorrectie is nauwelijks sprake.

De keuze van ABC Clinic

ABC Clinic maakt geen gebruik van de klassieke liposuctie. In onze kliniek passen we uitsluitend de veel verfijndere vibro-liposculture behandeling met N.I.L.-technologie toe. Deze liposuctie techniek is veel veiliger, de hersteltijd is veel korter, er zijn geen risico op een hobbelig plateneffect en de resultaten zijn vele malen mooier. Daarnaast kan de behandeling onder lokale verdoving of met een klein roesje worden uitgevoerd.

Consult liposuctie?

Wilt u weten welke liposculpture-behandeling het meest geschikt is voor u? Onze gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 - 542 31 54 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.