e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Klassieke liposuctie

ABC Clinic werkt niet met klassieke liposuctie. De artsen met wie wij samenwerken geven de voorkeur aan de verfijnde vibro-liposculptuur.

Klassieke liposuctie

Wij werken niet met de klassieke liposuctie. Onze artsen en plastisch chirurgen, met al meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie, hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen en weer verdwijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt klassieke liposuctie in?

Met de klassieke liposuctie wordt de liposuctie-techniek bedoeld die van oudsher wordt gebruikt voor het uitvoeren van een liposuctie of liposculpture. De esthetisch arts of plastisch chirurg maakt een incisie in de huid om vervolgens met een canule het overtollig vet te verwijderen. Dit gebeurt met zuigkracht.

Wat zijn de voordelen van de klassieke liposuctie?

De apparatuur waarmee deze behandeling wordt uitgevoerd is relatief goedkoop. De klassieke liposuctie wordt eigenlijk alleen nog uitgevoerd in ziekenhuizen en klinieken die het te duur vinden om te investeren in nieuwere en betere technieken. Vaak zijn dit dus ziekenhuizen met artsen en plastisch chirurgen die niet veel liposucties uitvoeren.

Wat zijn de nadelen van de klassieke liposuctie?

Het nadeel van de klassieke liposuctie is dat alleen grote oppervlaktes zoals buik en maag behandeld kunnen worden. Daarnaast is de toegepaste techniek vrij ruw van aard, de hersteltijd lang en het risico op een hobbelig plateneffect groot. Van figuurcorrectie is nauwelijks sprake.

De keuze van ABC Clinic

ABC Clinic maakt geen gebruik van de klassieke liposuctie. In onze kliniek passen we uitsluitend de veel verfijndere vibro-liposculpture behandeling met N.I.L.-technologie toe. Deze liposuctie techniek is veel veiliger, de hersteltijd is veel korter, er zijn geen risico op een hobbelig plateneffect en de resultaten zijn vele malen mooier. Daarnaast kan de behandeling onder lokale verdoving of met een klein roesje worden uitgevoerd.

Vrijblijvend consult liposuctie?

Wilt u weten welke liposculpture-behandeling het meest geschikt is voor u? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online voor een vrijblijvend consult.

Ik wil graag een consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online