e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Mooi
jezelf
blijven
photo-frame dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Cryolipolyse

ABC Clinic werkt niet met Cryolipolyse. Hier leest u met welke technieken wij wel werken.

Wij werken niet met cryolipolyse. Onze artsen en plastisch chirurgen, met meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie, hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen en weer verdwijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, meest veilige en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt Cryolipolyse in?

Cryolipolyse is een vorm van vetverwijdering waarbij vetophopingen aangepakt worden door middel van bevriezing. De vetcellen die afgebroken worden door bevriezing worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse wordt meestal toegepast op probleemgebieden als lovehandles, buik en binnenkant van de dij.

Wat zijn de voordelen van Cryolipolyse?

De behandeling is, op wat tintelingen en een drukkend gevoel na, pijnloos. Een verdoving is dus niet nodig. Na de ingreep kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Soms kan de behandelde plek wat rood zien of een blauwe plek vertonen.

Wat zijn de nadelen van Cryolipolyse?

  • De behandeling lijkt goedkoop, maar is vaak kostbaar. Vaak zijn meer behandelingen nodig en loopt de prijs dus op;
  • De mogelijkheden van coolsculpting zijn beperkter dan liposuctie of liposculptuur.

Onze ervaren artsen en plastisch chirurgen geven te allen tijde de voorkeur aan liposuctie of liposculpture, waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn en u zekerder bent van een definitief resultaat.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen te allen tijde voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze zeer moderne en verfijnde methode zorgt (vinden wij) voor betere resultaten dan cryolipolyse en is breder toepasbaar. Van buik, lovehandles en benen tot delicate zones zoals kin en enkels.

Consult liposculptuur

Wilt u weten welke behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag over de mogelijkheden. Bel naar 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of via het contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online