Totaal
8.9
1109 reviews

Botox Dordrecht

Heb jij last rimpels in het gezicht of last van tandenknarsen, migraine of overmatig zweten? ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox Dordrecht

Botox wordt gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te verwijderen of te verzachten. De meest voorkomende gebieden in het gezicht zijn de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes of lachrimpels. Botox vermindert de spieractiviteit en wordt al tientallen jaren veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Naast cosmetische indicaties kent Botox ook medische toepassingen zoals tandenknarsen, overmatig zweten en migraine.

Botox zorgt er dus voor dat spiertjes zich ontspannen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Fillers daarentegen vullen rimpels en lijntjes op, benadrukken contouren in het gezicht (jukbeenderen of kaaklijn) en pakken volumeverlies aan. Ook zijn fillers geschikt voor de behandeling van de handen, lippen en het decolleté.

De behandeling met Botox

Afhankelijk van de klachten en je mimiek bepaalt de cosmetisch arts waar de Botox het beste geïnjecteerd kan worden. Vaak is dit de frons, het voorhoofd of de kraaienpootjes. Injecteren gebeurt met een heel dun naaldje in de spier. Hier voel je vrijwel niets van. Na de behandeling kun je gewoon weer naar huis of je werkzaamheden oppakken. Enkele dagen na de behandeling zie je het resultaat: de huid wordt wat gladder en de spieractiviteit is verdwenen. Na twee weken is het definitieve resultaat van de behandeling zichtbaar. Indien gewenst kun je nog een controle inplannen bij de arts. Na 2 tot 3 maanden zal de spieractiviteit weer langzaamaan op gang komen en kun je de behandeling weer veilig en probleemloos herhalen.

Meer over de behandeling

Verschil Botox en fillers

Botox zorgt ervoor dat spiertjes die dynamische rimpels veroorzaken zich tijdelijk ontspannen waardoor rimpels verzachten of geheel verdwijnen. Fillers daarentegen zullen rimpels en lijntjes opvullen of pakken volumeverlies aan.

Meer over het verschil

Botox voor-na foto’s

Botox zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten wanneer je door een ervaren arts wordt behandeld. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in Botox en behandelen wij dagelijks cliënten. Hieronder tonen wij enkele voor en na foto’s. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure - Sally
Voor
Fronsrimpel na Botox Azzalure - Sally
Na
Botox fronsrimpels en kraaienpootjes voor
Voor
Botox fronsrimpels en kraaienpootjes na
Na
behandeling aan de voor hoofd rimpels-Bjorn- Elizia-Soares
Voor
Na foto's voorhoofdrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Meer voor-na

Prijzen Botox Dordrecht

De kosten van een Botox behandeling kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van de kundigheid van de arts of chirurg, het merk dat gebruikt wordt en de hoeveelheid materiaal wat gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat. In onderstaand schema vind je een overzicht van de prijzen in onze kliniek.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Aanbiedingen Botox verboden

Wellicht kom je tijdens jouw zoektocht aanbiedingen of kortingen tegen voor Botox. Let op dat de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) aanbiedingen met een tijdsdruk verbiedt. Geen enkele kliniek of arts mag werken met aanbiedingen voor Botox.

Reviews Botox

Veel cliënten uit Dordrecht en omstreken vinden het prettig om ervaringen te lezen van mannen en vrouwen die een behandeling bij ABC Clinic hebben ondergaan. Duizenden mannen en vrouwen zijn jou voorgegaan en sommigen hebben hun ervaring met onze kliniek gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een (gratis) consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Zeist

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Zeist

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een consultgesprek bij ABC Clinic is geheel gratis en vrijblijvend. Het consultgesprek is noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek bespreek je jouw wensen en verwachtingen en kun je al jouw vragen stellen. Je kunt een afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Je kunt ook een mail sturen via het contactformulier.

Afspraak maken?

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Hoe werkt een Botox-behandeling tegen migraine?

Ben jij benieuwd hoe Botox kan helpen wanneer je last hebt van migraine of spanningshoofdpijn? In deze video vertelt cosmetisch arts Arthur Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van migraine.

Hoe werkt Botox bij tandenknarsen?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van tandenknarsen.

Hebben jullie wel eens een Botox aanbieding?

Nee, wij hebben geen aanbiedingen voor Botox. Dat mag overigens ook niet. Het is bij wet verboden om met tijdelijke aanbiedingen te werken voor Botox. Wij kiezen er sinds 2010 bewust voor om met vaste scherpe prijzen voor de Botox-behandelingen. Bij ons betaal je per zone 149,-. Als je meer zones afneemt kosten de tweede en derde zone €129,- per zone. Alles over de reclameregels vind je hier op de website van de Reclamecodecommissie. Daar kun je alles lezen over de Reclamecode cosmetische behandelingen uitgevoerd door artsen.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Waar moet ik op letten als ik fillers of Botox wil?

Het allerbelangrijkste waar je op moet letten als je fillers of Botox wilt is de kliniek en de arts waar je het laat doen. Natuurlijk is het product wat gebruikt wordt ook belangrijk, maar de arts en de kliniek zijn het allerbelangrijkste. Het is belangrijk om te weten dat het injecteren van Botox of fillers een medische procedure is. De setting of locatie is daarom belangrijk en moet voldoen aan bepaalde eisen. Het kan gevaarlijk zijn om ​Botox of fillers te laten injecteren in een niet-medische setting. Laat daarom nooit fillers of Botox injecteren bij een:

  • Bij iemand thuis
  • In een salon
  • in een niet-medische spa
  • tijdens een feest (Botox-party’s zijn verboden)

Ga naar een kliniek met artsen of medisch specialisten die veel ervaring hebben met het injecteren van Botox en fillers en veel tevreden cliënten hebben. Doe dus ook onderzoek naar de kliniek er arts, zodat je een goed en weloverwogen besluit neemt voor de behandeling. De resultaten die je op internet ziet hangen grotendeels af van de ervaring van de arts, maar zijn afhankelijk van de persoon. Elke huid is anders. Daarom is het zo belangrijk dat je een afspraak maakt voor een consult met een arts die tijd voor je neemt. Het is van groot belang om de Botox of fillers veilig en effectief te injecteren. Check ook ons blog over de keuze voor een kliniek of arts.

Wat is het verschil tussen Botox en Hydrobooster?

Met Botox worden de spieren rustig gemaakt, waardoor de bewegelijkheid ook rustiger wordt. Met de hydrobooster wordt de huid op het gebied van de beginnende rimpels verbeterd. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid verbetert wordt en dat de huid gehydrateerd wordt.

Alle FAQ's

Relevante blogs

Lees meer blogs
Gratis consult