e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox Rotterdam

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Botox Rotterdam

Iedereen heeft wel eens van Botox gehoord. Veel mensen weten ook dat het iets te maken heeft met plastische chirurgie. Maar, wat is Botox nu precies?
Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botox vermindert de spieractiviteit en wordt al jaren gebruikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht. Voorbeelden hiervan zijn de lachrimpelsde fronsrimpelde voorhoofdrimpels en de kraaienpootjes. Botox zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox wordt ook gebruikt als remedie voor overmatig transpireren. Bij ons in de kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Rotterdam. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Zuid Holland graag naar onze kliniek af.

Drie merken Botuline toxine

In Nederland zijn er vier merken Botuline Toxines verkrijgbaar: BotoxAzzalure, Alluzience en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Prijzen Botox Rotterdam

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: tijdelijke kortingen zijn verboden

Wist u dat het aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox.

Resultaten Botox-behandeling

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal, maar is niet direct zichtbaar! Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt. Veel cliënten uit Rotterdam gingen u voor bij een behandeling met Botox.

Botox fronsrimpel Breda voor
Voor
Botox Breda fronsrimpel na
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man voor
Voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Botox Rotterdam reviews

De meerderheid van onze cliënten uit Rotterdam komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Rotterdam

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Rotterdam

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online