e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox Dordrecht

Heb jij last rimpels in het gezicht of last van tandenknarsen, migraine of overmatig zweten? ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox Dordrecht

Botox wordt gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te verwijderen of te verzachten. De meest voorkomende gebieden in het gezicht zijn de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes of lachrimpels. Botox vermindert de spieractiviteit en wordt al tientallen jaren veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Naast cosmetische indicaties kent Botox ook medische toepassingen zoals tandenknarsen, overmatig zweten en migraine.

Botox zorgt er dus voor dat spiertjes zich ontspannen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Fillers daarentegen vullen rimpels en lijntjes op, benadrukken contouren in het gezicht (jukbeenderen of kaaklijn) en pakken volumeverlies aan. Ook zijn fillers geschikt voor de behandeling van de handen, lippen en het decolleté.

Bij ons in de kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Dordrecht. Door het superspecialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Zuid-Holland graag naar onze kliniek af.

De behandeling met Botox

Afhankelijk van de klachten en je mimiek bepaalt de cosmetisch arts waar de Botox het beste geïnjecteerd kan worden. Vaak is dit de frons, het voorhoofd of de kraaienpootjes. Injecteren gebeurt met een heel dun naaldje in de spier. Hier voel je vrijwel niets van. Na de behandeling kun je gewoon weer naar huis of je werkzaamheden oppakken. Enkele dagen na de behandeling zie je het resultaat: de huid wordt wat gladder en de spieractiviteit is verdwenen. Na twee weken is het definitieve resultaat van de behandeling zichtbaar. Indien gewenst kun je nog een controle inplannen bij de arts. Na 3 tot 6 maanden zal de spieractiviteit weer langzaamaan op gang komen en kun je de behandeling weer veilig en probleemloos herhalen.

Verschil Botox en fillers

Botox zorgt ervoor dat spiertjes die dynamische rimpels veroorzaken zich tijdelijk ontspannen waardoor rimpels verzachten of geheel verdwijnen. Fillers daarentegen zullen rimpels en lijntjes opvullen of pakken volumeverlies aan.

BotoxFillers
Botox is gebaseerd op Botuline toxineFillers bevatten veelal hyaluronzuur
Botox is voor rimpels veroorzaakt door spierbewegingenFillers zijn voor het toevoegen van volume en het vullen van rimpels of lippen
Heeft een werking van 3 tot 6 maanden
(voor oksels langer)
Hebben een werking van 9 tot 18 maanden, afhankelijk van de indicatie
Behandeling duurt ongeveer 15 minutenBehandeling duurt ongeveer 30 minuten
Botox heeft ook medische indicaties zoals migraine, tandenknarsen en overmatig zwetenFillers zijn vooral voor cosmetische doeleinden

Botox voor-na foto’s

Botox zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten wanneer je door een ervaren arts wordt behandeld. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in Botox en behandelen wij dagelijks cliënten. Hieronder tonen wij enkele voor en na foto’s. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure - Sally
Voor
Fronsrimpel na Botox Azzalure - Sally
Na
Botox fronsrimpels en kraaienpootjes voor
Voor
Botox fronsrimpels en kraaienpootjes na
Na
behandeling aan de voor hoofd rimpels-Bjorn- Elizia-Soares
Voor
Na foto's voorhoofdrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Meer voor-na

Prijzen Botox Dordrecht

De kosten van een Botox behandeling kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van de kundigheid van de arts of chirurg, het merk dat gebruikt wordt en de hoeveelheid materiaal wat gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat. In onderstaand schema vind je een overzicht van de prijzen in onze kliniek.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Aanbiedingen Botox verboden

Wellicht kom je tijdens jouw zoektocht aanbiedingen of kortingen tegen voor Botox. Let op dat de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) aanbiedingen met een tijdsdruk verbiedt. Geen enkele kliniek of arts mag werken met aanbiedingen voor Botox.

Reviews Botox Dordrecht

Veel cliënten uit Dordrecht en omstreken vinden het prettig om ervaringen te lezen van mannen en vrouwen die een behandeling bij ABC Clinic hebben ondergaan. Duizenden mannen en vrouwen zijn jou voorgegaan en sommigen hebben hun ervaring met onze kliniek gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een (gratis) consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Dordrecht

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Dordrecht

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online