Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Zeist

Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht of heeft u last van tandenknarsen, overmatig zweten of migraine? ABC Clinic is gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Wat is Botox?

Botox, ook wel Botuline toxine, wordt gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te verminderen of te verwijderen. Voorbeelden zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox vermindert de spieractiviteit en wordt al decennia veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Naast de cosmetische toepassingen kent Botox ook medische toepassingen: tandenknarsen, overmatig zweten en migraine kunnen succesvol behandeld worden met Botox. U vindt onze kliniek in Breda.

Botox zorgt er dus voor dat spiertjes zich ontspannen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Fillers daarentegen vullen rimpels en lijntjes op en pakken volumeverlies aan.

De Botox-behandeling

Afhankelijk van uw klachten en uw mimiek bepaalt de cosmetisch arts of plastisch chirurg waar de Botox het beste geïnjecteerd kan worden. Injecteren gebeurt met een dun naaldje onder de huid, in de spier. Hier voelt u vrijwel niets van. Na de behandeling kunt u gewoon naar huis toe gaan of uw werkzaamheden hervatten. Enkele dagen na de behandeling begint het effect zich te tonen: de huid wordt wat gladder. Na twee weken is het definitieve resultaat van de behandeling behaald. Indien gewenst kunt u nog een controle afspraak inplannen.

Na twee tot drie maanden zal de spieractiviteit weer langzaamaan op gang komen en kunt u de behandeling weer veilig en probleemloos herhalen.

Lees meer over de behandeling

Verschil Botox en fillers

Botox zorgt ervoor dat de spiertjes zich ontspannen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Fillers daarentegen zullen rimpels en lijntjes opvullen of pakken volumeverlies aan.

Meer over het verschil

Botox resultaten

Botox zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten wanneer u door een ervaren arts of plastisch chirurg wordt behandeld. Sinds 2010 behandelen wij al dagelijks cliënten met Botox. Hieronder tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek zijn behandeld. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Behandeling Botuline toxine Patricia fronsrimpel
Fronsrimpel voor
Resultaat behandeling fronsrimpel met de Botuline toxine Azzalure Patricia
Na
Lachrimpels man voor
Lachrimpels voor
Lachrimpels man na
Na
Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
Kraaienpootjes voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen Botox Zeist

De kosten van een behandeling met Botox kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van de kundigheid van de arts of chirurg, het merk dat gebruikt wordt en de hoeveelheid materiaal wat gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen in onze kliniek in Breda.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Aanbiedingen Botox

Wellicht komt u tijdens uw zoektocht verschillende aanbiedingen tegen voor Botox. Let er wel op dat de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) aanbiedingen met een tijdsdruk verbiedt. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal werken met aanbiedingen voor Botox. Op deze manier kan de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen gehandhaafd worden.

Gratis consult?

Een consultgesprek bij ABC Clinic is gratis en vrijblijvend. Het consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en verwachtingen en kunt u al uw vragen stellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54. U kunt ook een mail sturen via het contactformulier.

Afspraak maken?
Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Hoe werkt een Botox-behandeling tegen migraine?

Ben jij benieuwd hoe Botox kan helpen wanneer je last hebt van migraine of spanningshoofdpijn? In deze video vertelt cosmetisch arts Arthur Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van migraine.

Hoe werkt Botox bij tandenknarsen?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van tandenknarsen.

Wat moet ik me voorstellen bij een Botox-behandeling?

Botox wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk. Het is een behandeling die slechts vijf à tien minuten in beslag neemt.

Bekijk alle FAQ's
Gratis consult