Totaal
8.9
1176 reviews

Botox Zeist

Stoort u zich aan rimpels in uw gezicht of heeft u last van tandenknarsen, overmatig zweten of migraine? ABC Clinic is gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox Zeist

Botox, ook wel Botuline toxine genoemd, wordt gebruikt om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te verminderen of te verwijderen. Voorbeelden zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox vermindert de spieractiviteit en wordt al decennia veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Naast de cosmetische toepassingen kent Botox ook medische toepassingen: tandenknarsen, overmatig zweten en migraine kunnen succesvol behandeld worden met Botox.

Botox zorgt er dus voor dat spiertjes zich ontspannen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Fillers daarentegen vullen rimpels en lijntjes op en pakken volumeverlies aan. Ook zijn fillers geschikt voor de behandeling van de lippen, handen en het decolleté. Bij ons in de kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Zeist en omgeving. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Centraal Nederland naar onze kliniek af, veelal ook om het mooie en gezellige Breda te bezoeken.

De Botox-behandeling

Afhankelijk van uw klachten en uw mimiek bepaalt de cosmetisch arts of plastisch chirurg waar de Botox het beste geïnjecteerd kan worden. Injecteren gebeurt met een dun naaldje onder de huid, in de spier. Hier voelt u vrijwel niets van. Na de behandeling kunt u gewoon naar huis toe gaan of uw werkzaamheden hervatten. Enkele dagen na de behandeling begint het effect zich te tonen: de huid wordt wat gladder. Na twee weken is het definitieve resultaat van de behandeling behaald. Indien gewenst kunt u nog een controle afspraak inplannen.

Na 3 tot 6 maanden zal de spieractiviteit weer langzaamaan op gang komen en kunt u de behandeling weer veilig en probleemloos herhalen.

Verschil Botox en fillers

Botox zorgt ervoor dat de spiertjes zich ontspannen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Fillers daarentegen zullen rimpels en lijntjes opvullen of pakken volumeverlies aan in het gezicht.

 

Botox resultaten

Botox zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten wanneer u door een ervaren arts of plastisch chirurg wordt behandeld. Sinds 2010 behandelen wij al dagelijks cliënten met Botox. Hieronder tonen wij u enkele voor en na foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek zijn behandeld. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Behandeling Botuline toxine Patricia fronsrimpel
Fronsrimpel voor
Resultaat behandeling fronsrimpel met de Botuline toxine Azzalure Patricia
Na
Lachrimpels man voor
Lachrimpels voor
Lachrimpels man na
Na
Ninorta voor behandeling kraaienpootjes
Kraaienpootjes voor
Ninorta na behandeling kraaienpootjes
Na
Meer voor-na

Prijzen Botox Zeist

De kosten van een behandeling met Botox kunnen per kliniek verschillen. De prijs is geheel afhankelijk van de kundigheid van de arts of chirurg, het merk dat gebruikt wordt en de hoeveelheid materiaal wat gebruikt moet worden voor een optimaal resultaat. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen in onze kliniek in Breda.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Aanbiedingen Botox

Wellicht komt u tijdens uw zoektocht verschillende aanbiedingen tegen voor Botox. Let er wel op dat de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) aanbiedingen met een tijdsdruk verbiedt. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal werken met aanbiedingen voor Botox. Op deze manier kan de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen gehandhaafd worden.

Reviews Botox Zeist

Veel cliënten uit Zeist en omstreken vinden het prettig om ervaringen te lezen van mannen en vrouwen die een behandeling bij ABC Clinic hebben ondergaan. Duizenden mannen en vrouwen zijn u voorgegaan en sommigen hebben hun ervaring met onze kliniek gedeeld. Deze zijn terug te vinden via onze website, maar ook via kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Omdat ieder gezicht uniek is en vraag om en persoonlijke benadering is een (gratis) consult altijd noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Zeist

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Zeist

Gratis consult?

Een consultgesprek bij ABC Clinic is gratis en vrijblijvend. Het consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en verwachtingen en kunt u al uw vragen stellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54. U kunt ook een mail sturen via het contactformulier.

Afspraak maken?
Gratis consult