De kliniek

Botox Rotterdam

De Botox specialist, ook voor mensen uit Rotterdam

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Iedereen heeft wel eens van Botox gehoord. Veel mensen weten ook dat het iets te maken heeft met plastische chirurgie. Maar, wat is Botox nu precies?
Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botox vermindert de spieractiviteit en wordt al jaren gebruikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht. Voorbeelden hiervan zijn de lachrimpelsde fronsrimpelde voorhoofdrimpels en de kraaienpootjes. Botox zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox wordt ook gebruikt als remedie voor overmatig transpireren. In de kliniek in Breda voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Rotterdam.

Drie soorten Botox

In Nederland zijn er drie merken Botuline Toxines verkrijgbaar: BotoxAzzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Prijzen Botox Rotterdam

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-

Gratis consult over Botox?

Komt u uit de omgeving van Rotterdam en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consultgesprek is altijd nodig om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Gratis consult