Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Zoetermeer

Last van bepaalde rimpels waar u zich aan stoort? ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Wat is Botox?

Botuline toxine, beter bekend als Botox, wordt gebruikt om spiergerelateerde rimpels te verminderen of verwijderen. Voorbeelden van deze rimpels zijn onder andere de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox vermindert de activiteit van de spieren en wordt al sinds de jaren 90 zeer veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Naast de cosmetische toepassingen zijn er ook enkele medische toepassingen van Botuline toxine; ook tandenknarsen, overmatig zweten en migraine kunnen succesvol behandeld worden met Botox.

De behandeling

Een behandeling vindt plaats in onze kliniek in Breda. Naar aanleiding van het consultgesprek bepaalt de arts waar het beste geïnjecteerd kan worden voor het beste resultaat. De arts injecteert de vloeistof met een dunne naald onder de huid in de spier. Omdat er een dun naaldje wordt gebruikt is verdoving niet noodzakelijk; de injecties voelen maar even licht prikkelend aan. Na uw behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten.

Het resultaat van de behandeling zal ongeveer drie tot vijf maanden aanhouden. Na deze periode kan de behandeling weer veilig herhaald worden bij ons in de kliniek.

Lees meer over de behandeling

Resultaat

Een behandeling met Botox geeft niet direct resultaat. Enkele dagen na de behandeling begint u het eerste resultaat te merken, het eindresultaat laat echter twee weken op zich wachten. Vanaf dit moment ziet u dat de rimpels zijn verdwenen of sterk verminderd zijn. Let wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Onderstaand vindt u enkele voor en na foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek behandeld zijn.

Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Fronsrimpel voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man voor
lachrimpels voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man na
Na
Behandeling kraaienpootjes bij Inge met Botox
Botox voor
Resultaat Botox-behandeling kraaienpootjes bij Inge met Azzalure
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voorhoofdsrimpels voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Botox-kin voor
Botox kin voor
botox kin na
Na
Bekijk meer foto's

Prijzen Botox

De kosten van een behandeling met Botox kunnen per kliniek verschillen. Dit is geheel afhankelijk van het merk dat gebruikt wordt, de hoeveelheid die noodzakelijk is en de ervaring van de arts. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in onze kliniek hanteren.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Bekijk onze prijzen
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

Permanente fillers
Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.

Niet-permanente fillers
Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.

Collageen-aanmakende fillers
Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Wij gebruiken Radiesse en Sculptra als collageen-aanmakende fillers.

Fillers van lichaamseigen materiaal.
Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke fillers die er in de wereld zijn. Dit zijn Restylane, Radiesse, Profhilo en Sculptra voor de fillers en Azzalure, Dysport en Botox voor de Botuline toxines.

Zijn eerdere behandelingen met andere fillers een probleem?

Het is onverstandig fillers te injecteren in een gebied waar eerder andere rimpelvullers zijn ingespoten minder dan een jaar geleden, en al helemaal niet wanneer dit permanente middelen zijn geweest. Je kunt dit het best met de arts bepreken, op het consult kan de arts je hierover uitleg geven en adviseren.

Gratis consult bij ABC Clinic

Een consult bij ABC Clinic is noodzakelijk voordat u behandeld wordt. Tijdens dit consultgesprek kunt u uw klachten met de arts bespreken en zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Ook kunt u al uw vragen stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend. U kunt uw afspraak inplannen via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen
Gratis consult