Totaal
8.9
1176 reviews

Botox Zoetermeer

Last van bepaalde rimpels waar u zich aan stoort? ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Wat is Botox?

Botuline toxine, beter bekend als Botox, wordt gebruikt om spiergerelateerde rimpels te verminderen of verwijderen. Voorbeelden van deze rimpels zijn onder andere de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox vermindert de activiteit van de spieren en wordt al sinds de jaren 90 zeer veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Naast de cosmetische toepassingen zijn er ook enkele medische toepassingen van Botuline toxine; ook tandenknarsen, overmatig zweten en migraine kunnen succesvol behandeld worden met Botox. In onze kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit de omgeving Zoetermeer. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Zuid Holland graag naar onze kliniek af.

De behandeling

Een behandeling vindt plaats in onze kliniek in Breda. Naar aanleiding van het consultgesprek bepaalt de cosmetisch arts (KNMG) waar het beste geïnjecteerd kan worden voor het beste resultaat. De arts injecteert de vloeistof met een dunne naald onder de huid in de spier. Omdat er een dun naaldje wordt gebruikt is verdoving niet noodzakelijk; de injecties voelen maar even licht prikkelend aan. Na uw behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten.

Het resultaat van de behandeling zal ongeveer drie tot vijf maanden aanhouden. Na deze periode kan de behandeling weer veilig herhaald worden bij ons in de kliniek.

Lees meer over de behandeling

Resultaat

Een behandeling met Botox geeft niet direct resultaat. Enkele dagen na de behandeling begint u het eerste resultaat te merken, het eindresultaat laat echter twee weken op zich wachten. Vanaf dit moment ziet u dat de rimpels zijn verdwenen of sterk verminderd zijn. Let wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Onderstaand vindt u enkele voor en na foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn.

Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Fronsrimpel voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man voor
lachrimpels voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man na
Na
Behandeling kraaienpootjes bij Inge met Botox
Botox voor
Resultaat Botox-behandeling kraaienpootjes bij Inge met Azzalure
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voorhoofdsrimpels voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Botox-kin voor
Botox kin voor
botox kin na
Na
Bekijk meer foto's

Botox Zoetermeer reviews

De meerderheid van onze cliënten uit Zoetermeer komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Zoetermeer

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Zoetermeer

Prijzen Botox

De kosten van een behandeling met Botox kunnen per kliniek verschillen. Dit is geheel afhankelijk van het merk dat gebruikt wordt, de hoeveelheid die noodzakelijk is en de ervaring van de arts. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in onze kliniek hanteren.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Bekijk onze prijzen

Gratis consult bij ABC Clinic

Een consult bij ABC Clinic is noodzakelijk voordat u behandeld wordt. Tijdens dit consultgesprek kunt u uw klachten met de arts bespreken en zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Ook kunt u al uw vragen stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend. U kunt uw afspraak inplannen via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen
Gratis consult