De kliniek

Botox Utrecht

De Botox specialist! Ook voor mensen uit Utrecht

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botox vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen of minder worden. Al sinds de jaren 90 wordt het middel met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan kraaienpootjesfronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In de kliniek in Breda voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Utrecht en omgeving.

Drie soorten Botox

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines verkrijgbaar: AzzalureBocouture en natuurlijk Botox. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Prijzen Botox Utrecht

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone95
1 zone149
2e zone129
3e zone129
Fronsrimpel149
Kraaienpootjes/lachrimpels149
Voorhoofdsrimpels149
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf95
Baby Botoxvanaf95
Migraine(min. 1 zone) vanaf149
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf149
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf225
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure495
100 eenheden Botox495
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf95
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf95
Neusrimpels (bunny lines)vanaf95

Gratis consult over Botox?

Een Botox-consult is altijd nodig om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Maak een afspraak