Totaal
8.9
1176 reviews

Botox Utrecht

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen.

Wat is Botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botox vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen of minder worden. Al sinds de jaren 90 wordt het middel met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan kraaienpootjesfronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. Wij voeren bij ABC Clinic dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Utrecht en omgeving.

In Nederland zijn er vier Botuline Toxines verkrijgbaar: Azzalure, AlluzienceBocouture en natuurlijk Botox. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

In onze kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit de omgeving Utrecht. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit het midden van Nederland graag naar onze kliniek af.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Het resultaat van Botox

Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal en dus niet direct zichtbaar. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt. Veel cliënten uit Utrecht gingen u voor.

Botox en fillers Breda Inge
Voor
Botox en fillers resultaat Breda
Na
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen voor
Voor
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen na
Na
Lachrimpels man voor
Voor
Lachrimpels man na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Prijzen Botox Utrecht

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Botox Utrecht reviews

De meerderheid van onze cliënten uit de regio Utrecht komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Utrecht

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Utrecht

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts (KNMG). Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Online inplannen
Gratis consult