Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Leiden

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic zijn we gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Wat is Botox?

Botox is een van de populairste injectables die er is wereldwijd. Maar wat is het nu precies en wat kunnen we er allemaal mee behandelen?

Botox is een gezuiverde vorm van Botuline toxine type A. Botuline toxine is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Het ontspant de spieren en wordt al meer dan 30 jaar veilig gebruikt voor de verwijdering of verzachting van rimpels in het gezicht. Voorbeelden van rimpels die behandeld kunnen worden zijn de kraaienpootjes of lachrimpels, de fronsrimpel en de voorhoofdsrimpels. Het wordt tevens gebruikt als oplossing tegen overmatig zwetenneusrimpelseen tandvleeslachtandenknarsenmigraine en een overactieve kinspier. Bij ABC Clinic voeren onze specialisten dagelijks deze behandelingen uit, waaronder bij veel mensen uit Leiden en omstreken.

Drie merken Botox

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines verkrijgbaar: BotoxAzzalure, Alluzience en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast. Wij werken enkel met Azzalure en Alluzience.

Het resultaat van een behandeling

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal, maar is niet direct zichtbaar! Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt. Veel cliënten uit Leiden gingen u voor bij een behandeling met Botox.

Fronsen man voor
Voor
Fronsen man na
Na
Lachrimpels man voor
Voor
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen na
Na
Lachrimpels vrouw voor
Voor
Lachrimpels vrouw na
Na
Bunny lines neusrimpels Marlies voor
Voor
Bunny lines neusrimpels Marlies na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Prijzen Botox Leiden

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: tijdelijke kortingen op Botox zijn verboden in Nederland

Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox en fillers.

Probleemzones voor Botox

Botuline toxine kan worden gebruikt voor de indicaties:

Gratis consult met een cosmetisch arts?

Elke Botox-behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Consult inplannen
Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Hoe werkt een Botox-behandeling tegen migraine?

Ben jij benieuwd hoe Botox kan helpen wanneer je last hebt van migraine of spanningshoofdpijn? In deze video vertelt cosmetisch arts Arthur Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van migraine.

Hoe werkt Botox bij tandenknarsen?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van tandenknarsen.

Mag ik met Botox behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Gratis consult