De kliniek

Botox Leiden

De Botox specialist. Ook voor mensen uit Leiden

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is een van de populairste injectables die er is wereldwijd. Maar wat is het nu precies en wat kunnen we er allemaal mee behandelen?

Botox is een gezuiverde vorm van Botuline toxine type A. Botuline toxine is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Het ontspant de spieren en wordt al meer dan 30 jaar veilig gebruikt voor de verwijdering of verzachting van rimpels in het gezicht. Voorbeelden van rimpels die behandeld kunnen worden zijn de kraaienpootjes of lachrimpels, de fronsrimpel en de voorhoofdsrimpels. Het wordt tevens gebruikt als oplossing tegen overmatig zwetenneusrimpelseen tandvleeslachtandenknarsenmigraine en een overactieve kinspier. Bij ABC Clinic voeren onze specialisten dagelijks deze behandelingen uit, waaronder bij veel mensen uit Leiden en omstreken.

Drie merken Botox

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines verkrijgbaar: BotoxAzzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast. Wij werken enkel met Azzalure.

Prijzen Botox Leiden

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone95
1 zone149
2e zone129
3e zone129
Fronsrimpel149
Kraaienpootjes/lachrimpels149
Voorhoofdsrimpels149
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf95
Baby Botoxvanaf95
Migraine(min. 1 zone) vanaf149
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf149
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf225
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure495
100 eenheden Botox495
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf95
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf95
Neusrimpels (bunny lines)vanaf95

Probleemzones voor Botox

Botuline toxine kan worden gebruikt voor de indicaties:

Gratis consult?

Een consult met de behandelend arts is altijd nodig om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consult. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Maak een afspraak