De kliniek

Botox Hilversum

De Botox specialist! Ook voor mensen uit Hilversum

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Het middel vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen. Al sinds de jaren 90 wordt Botox met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan lachrimpels of kraaienpootjesfronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zwetenmigrainetandenknarsen (bruxisme), een overactieve kin (putjes in de kin) en een tandvleeslach. In onze kliniek in Breda behandelen we mensen uit heel Nederland, waaronder veel mensen uit de omgeving van Hilversum.

 

3 soorten Botox

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines verkrijgbaar: Botox, Azzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in de cosmetische chirurgie.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Prijzen Botox Hilversum

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone95
1 zone149
2e zone129
3e zone129
Fronsrimpel149
Kraaienpootjes/lachrimpels149
Voorhoofdsrimpels149
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf95
Baby Botoxvanaf95
Migraine(min. 1 zone) vanaf149
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf149
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf225
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure495
100 eenheden Botox495
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf95
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf95
Neusrimpels (bunny lines)vanaf95

Gratis Botox-consult?

Een Botox-consult is altijd nodig om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak