Botox Hilversum

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Het middel vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen. Al sinds de jaren 90 wordt Botox met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan lachrimpels of kraaienpootjesfronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zwetenmigrainetandenknarsen (bruxisme), een overactieve kin (putjes in de kin) en een tandvleeslach. In onze kliniek behandelen we mensen uit heel Nederland, waaronder veel mensen uit de omgeving van Hilversum.

 

3 soorten Botox

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines verkrijgbaar: Botox, Azzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in de cosmetische chirurgie.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Prijzen Botox Hilversum

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-

Gratis Botox-consult?

Een Botox-consult is altijd nodig om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Vanaf september 2021 zijn er, behalve in Breda, ook consult- en behandelmogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer.

Maak een afspraak
De kliniek