Totaal
8.9
1053 reviews

Botox gezicht

Heeft u rimpels in het gezicht waar u zich aan stoort of een boze blik? Een Botox-behandeling in het gezicht kan een goede oplossing bieden om uw jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Veelvoorkomende behandelingen in het gezicht

Er zijn verschillende indicaties in het gezicht waar onze cosmetisch artsen Botox kunnen injecteren voor een frisse en jeugdige uitstraling. Botuline toxine is toe te passen bij rimpels die ontstaan door spierspanningen. Veelvoorkomende behandelingen in het gezicht zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels.

Fronsrimpels

De fronsrimpel is de rimpel die zich bevindt tussen de wenkbrauwen. Bij een diepe fronsrimpel kan het voorkomen dat u een bozige uitstraling heeft, terwijl u helemaal niet boos bent. Door middel van een aantal injecties met Botox wordt de fronsrimpel verminderd of zelfs verwijderd.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes staan ook wel bekend als de lachrimpels. Deze rimpels bevinden zich naast de ogen en worden zichtbaar wanneer u lacht of wanneer u met uw ogen knijpt. Ook deze indicatie is gemakkelijk te verwijderen of verminderen met behulp van Botox in de kraaienpootjes.

Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdsrimpels ontstaan wanneer u uw wenkbrauwen optrekt. Dit zijn de verticale rimpels in het voorhoofd. Door veelvuldig de wenkbrauwen op te trekken, kunnen deze rimpels zichtbaar blijven. Met behulp van Botox komt u eenvoudig van uw voorhoofdsrimpels af.

Wat kost een Botox-behandeling in het gezicht?

Wij krijgen van veel cliënten de vraag: ‘wat kost een Botox-behandeling in het gezicht?’. De kosten van een Botox-behandeling zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Na een uitgebreid consult met een van onze cosmetisch artsen wordt de definitieve prijs van de behandeling vastgesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Ervaringen van behandelingen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan bij een Botox-behandeling in het gezicht. Veel van hen hebben een ervaring met de behandeling gedeeld op onze website. Deze kunt u hier terugvinden. Mocht u meer ervaringen willen lezen, kijk dan even op kliniekervaringen.nl.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Wilt u meer informatie over een Botox-behandeling van het gezicht of wilt u graag behandeld worden? Plan dan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consult via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Onze artsen staan graag voor u klaar en beantwoorden tijdens het consultgesprek al uw vragen over de behandeling.

Plan consult
Doet een behandeling met Botox pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft Botox zichtbaar?

Botox en Azzalure blijven 3 tot 6 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Hoe lang duurt een Botox-behandeling?

Een behandeling met een Botuline toxine (Azzalure) duurt ongeveer vijftien minuten. Wanneer je voor het eerst naar ABC Clinic komt of wanneer je voor het eerst een behandeling ondergaat duurt de Botox-behandeling wat langer, omdat er dan een consult aan vooraf gaat.

Hoe lang is het resultaat van een Botox behandeling zichtbaar?

De werking van Botox, of Azzalure begint na twee tot zes dagen en is na twee weken optimaal. De duur van het resultaat verschilt per persoon. Sommigen komen twee keer per jaar voor een behandeling, anderen drie of vier keer per jaar. De duur is dus verschillend en varieert tussen de drie en zes maanden. Hierna kan de Botox-behandeling zonder problemen herhaald worden.

Mag ik een injectable-behandeling krijgen tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Gratis consult