Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Tilburg

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic zijn we gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Wat is Botox precies?

Veel mensen weten niet dat Botox een merknaam is. Ze denken dat het een product is wat we overal kunnen injecteren om rimpels op te vullen of te voorkomen. Dat is dus niet waar! Het is een gezuiverde vorm van Botuline toxine. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Klinkt wat vreemd, maar Botuline toxine is zeer veilig! Botuline toxine vermindert de spieractiviteit en wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht. Het middel zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en expressieve rimpels verzacht worden of verdwijnen. In de kliniek voeren we dagelijks deze behandelingen uit, waaronder bij veel mensen uit Tilburg.

Botox indicaties

Botox is ideaal voor de behandeling van spiergerelateerde rimpels zoals de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes of lachrimpels bij de ogen. Door Botuline toxine ontspant de spieren en zorgt dat rimpels verdwijnen of verminderen. Het is een zeer veilig middel en wordt al sinds 1980 met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Daarnaast is het ook uitstekend als behandeling tegen overmatig transpirerenmigraine, de neuslijnen (bunny lines), tandenknarsen (bruxisme) en een tandvleeslach.

Drie merken Botuline toxine

In Nederland zijn er drie merken verkrijgbaar: BotoxAzzalure, Alluzience en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast. Bij ABC Clinic gebruiken de artsen vooral Azzalure en Alluzience, vanwege de beste resultaten die ze met dit merk behalen.

Prijzen Botox Tilburg

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: Aanbiedingen en tijdelijke kortingen zijn verboden in Nederland

Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox en fillers.

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal, maar is niet direct zichtbaar! Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt. Veel cliënten uit Tilburg gingen u voor bij een behandeling met Botox.

Bunny lines neusrimpels Marlies voor
Voor
Bunny lines neusrimpels Marlies na
Na
Lachrimpels man voor
Voor
Lachrimpels man na
Na
Janka voorhoofdsrimpels voor
Voor
Janka voorhoofdsrimpels na
Na
Kraaienpootjes Marlies voor
Voor
Kraaienpootjes Marlies na
Na
Inge voorhoofdsrimpels voor
Voor
Inge voorhoofdsrimpels na
Na
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen voor
Voor
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen na
Na
Bekijk meer voor-na foto's
Hoe werkt Botox bij tandenknarsen?

In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het gebruik van Botox wanneer je last hebt van tandenknarsen.

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik Sculptra combineren met fillers en botox?

Ja, een Sculptra-behandeling is goed te combineren met een behandeling met fillers en/of Botox. Iedere behandeling wordt ingezet met een ander doel en de behandelingen kunnen elkaar goed aanvullen. Wel wordt er bij behandelingen goed op gelet dat u uw eigen natuurlijke uitstraling behoud.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke Botox-behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Afspraak inplannen
Gratis consult