De kliniek

Botox Tilburg

Botox kliniek in Breda voor veel mensen uit Tilburg

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox precies?

Veel mensen weten niet dat Botox een merknaam is. Ze denken dat het een product is wat we overal kunnen injecteren om rimpels op te vullen of te voorkomen. Dat is dus niet waar! Het is een gezuiverde vorm van Botuline toxine. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Klinkt wat vreemd, maar Botuline toxine is zeer veilig! Botuline toxine vermindert de spieractiviteit en wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht. Het middel zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en expressieve rimpels verzacht worden of verdwijnen. In de kliniek in Breda voeren we dagelijks deze behandelingen uit, waaronder bij veel mensen uit Tilburg.

Botox is de ideale injectable!

Woont u in de omgeving van Tilburg en overweegt u een behandeling?
Het is de ideale injectable tegen spiergerelateerde rimpels zoals de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes of lachrimpels bij de ogen. Door Botuline toxine ontspant de spieren en zorgt dat rimpels verdwijnen of verminderen. Het is een zeer veilig middel en wordt al sinds 1980 met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Daarnaast is het ook uitstekend als behandeling tegen overmatig transpirerenmigraine, de neuslijnen (bunny lines), tandenknarsen (bruxisme) en een tandvleeslach.

Drie merken Botuline toxine

In Nederland zijn er drie merken verkrijgbaar: BotoxAzzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast. Bij ABC Clinic in Breda gebruiken de artsen vooral Azzalure, vanwege de beste resultaten die ze met dit merk behalen.

Prijzen Botox Tilburg

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
100 eenheden Botox€495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-

Probleemzones voor Botox

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal, maar is niet direct zichtbaar! Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt.

Gratis consult

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Hiervoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Gratis consult