e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Annemarie Wassink - Cosmetisch arts
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annemarie Wassink

Botox Tilburg

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic zijn we gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox indicaties

Botox is ideaal voor de behandeling van spiergerelateerde rimpels zoals de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes of lachrimpels bij de ogen. Botox ontspant de spieren en zorgt dat rimpels verdwijnen of verminderen. Het is een zeer veilige behandeling en wordt al sinds 1980 met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Daarnaast is het ook uitstekend geschikt als behandeling tegen overmatig transpirerenmigraine, tandenknarsen (bruxisme) en een tandvleeslach.

Botox Tilburg

Veel mensen weten niet dat Botox een merknaam is. Ze denken dat het een product is wat we overal kunnen injecteren om rimpels op te vullen of te voorkomen. Dat is dus niet waar! Het is een gezuiverde vorm van Botuline toxine. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Klinkt wat vreemd, maar Botuline toxine is zeer veilig! Botuline toxine vermindert de spieractiviteit en wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht. Het middel zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en expressieve rimpels verzacht worden of verdwijnen. In de kliniek voeren we dagelijks deze behandelingen uit, waaronder bij veel mensen uit Tilburg. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Tilburg graag naar onze kliniek af.

Prijzen Botox Tilburg

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: Aanbiedingen en tijdelijke kortingen zijn verboden in Nederland

Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox en fillers.

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal, maar is niet direct zichtbaar! Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt. Veel cliënten uit Tilburg gingen u voor bij een behandeling met Botox.

Bunny lines neusrimpels Marlies voor
Voor
Bunny lines neusrimpels Marlies na
Na
Lachrimpels man voor
Voor
Lachrimpels man na
Na
Janka voorhoofdsrimpels voor
Voor
Janka voorhoofdsrimpels na
Na
Kraaienpootjes Marlies voor
Voor
Kraaienpootjes Marlies na
Na
Inge voorhoofdsrimpels voor
Voor
Inge voorhoofdsrimpels na
Na
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen voor
Voor
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Botox Tilburg reviews

De meerderheid van onze cliënten uit Tilburg komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Tilburg

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Tilburg

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke Botox-behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online