Halsrimpels

Ook al ziet uw gezicht er nog zo jong en stralend uit, de rimpels in de hals kunnen uw leeftijd verraden. Dat komt doordat in de hals minder bloedvaten en talg- en zweetklieren voorkomen.

Rimpels in de hals verwijderen

Vaak wordt de hals vergeten tijdens het insmeren met een zonnefactor waardoor de zon vrij spel krijgt. Met als gevolg dat beschadigingen sneller optreden. Wanneer u zich stoort aan de lijntjes of rimpels in uw hals, kunt u met behulp van een tijdelijke filler of Skinbooster uitstekend worden behandeld. Het resultaat is heel natuurlijk en de behandeling is 100 procent veilig.

Wat is het resultaat van een behandeling van rimpels in de hals?

Het effect van de verjongingskuur met fillers van uw hals is direct zichtbaar en ziet er heel natuurlijk uit. De huid is gladder en de rimpels zijn verdwenen. Dit resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kunt u de behandeling van decolleté-rimpels probleemloos herhalen. Een behandeling met een Restylane Skinbooster geeft de huid een echte oppepper. De Skinboosters leggen als het ware een badje van vocht onder de huid dat de huid van binnenuit hydrateert.

Dit zorgt voor een jonge uitstraling en lichte rimpels verdwijnen. Het duurt enkele weken voordat u het eerste resultaat van deze behandeling ervaart en het houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling met Restylane Skinbooster zo vaak herhalen als u zelf wilt.

Wat kost een behandeling van halsrimpels?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Injectablesvanaf€350,-

* Dit is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een behandeling tegen halsrimpels?

De behandeling van de rimpels in de hals of decolleté kunnen we verminderen met een filler- behandeling. Deze behandeling van de hals neemt maximaal 30 minuten in beslag. De arts injecteert met een fijn naaldje de filler onder de huid; het verdovingsmiddel zorgt ervoor dat u geen last heeft van de prikjes.

Hoe gaat het na een behandeling van rimpels in de hals?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een behandeling van rimpels in de hals?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consultgesprek fillers voor halsrimpels?

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis consult plaats met de arts die u gaat behandelen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoorden eventuele vragen. In overleg met de arts kunt u na het consult direct behandeld worden aan uw halsrimpels.

Online inplannen
Maak een afspraak
De kliniek