De kliniek

Halsrimpels

Wilt u weer een jeugdige hals?

Ook al ziet uw gezicht er nog zo jong en stralend uit, de rimpels in de hals kunnen uw leeftijd verraden. Dat komt doordat in de hals minder bloedvaten en talg- en zweetklieren voorkomen.

Rimpels in de hals verwijderen

Vaak wordt de hals vergeten tijdens het insmeren met een zonnefactor waardoor de zon vrij spel krijgt. Met als gevolg dat beschadigingen sneller optreden. Wanneer u zich stoort aan de lijntjes of rimpels in uw hals, kunt u met behulp van een tijdelijke filler of Skinbooster uitstekend worden behandeld. Het resultaat is heel natuurlijk en de behandeling is 100 procent veilig.

Wat is het resultaat van een behandeling van rimpels in de hals?

Het effect van de verjongingskuur met fillers van uw hals is direct zichtbaar en ziet er heel natuurlijk uit. De huid is gladder en de rimpels zijn verdwenen. Dit resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kunt u de behandeling van decolleté-rimpels probleemloos herhalen. Een behandeling met een Restylane Skinbooster geeft de huid een echte oppepper. De Skinboosters leggen als het ware een badje van vocht onder de huid dat de huid van binnenuit hydrateert. Dit zorgt voor een jonge uitstraling en lichte rimpels verdwijnen. Het duurt enkele weken voordat u het eerste resultaat van deze behandeling ervaart en het houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling met Restylane Skinbooster zo vaak herhalen als u zelf wilt.

Wat kost een behandeling van halsrimpels?

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Injectablesvanaf€ 350,-

* Dit is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers en Skinboosters met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Bij Botox-behandelingen hanteren we een vaste, scherpe prijs.

Loyaliteitskorting fillersKorting
Eerste behandeling0 %
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Gratis consultgesprek fillers voor halsrimpels?

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis consult plaats met de arts die u gaat behandelen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoorden eventuele vragen. In overleg met de arts kunt u na het consult direct behandeld worden aan uw halsrimpels.

Hoe gaat een behandeling tegen halsrimpels?

De behandeling van de rimpels in de hals of decolleté kunnen we verminderen met een filler- behandeling. Deze behandeling van de hals neemt maximaal 30 minuten in beslag. De arts injecteert met een fijn naaldje de filler onder de huid; het verdovingsmiddel zorgt ervoor dat u geen last heeft van de prikjes.

Hoe gaat het na een behandeling van rimpels in de hals?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een behandeling van rimpels in de hals?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik langskomen voor resultaat van een Skinbooster-behandeling?

Het resultaat van een behandeling met Skinboosters houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Wij raden aan om een keer in het half jaar terug te komen om het resultaat van de behandeling te behouden. De behandeling kan zo vaak herhaald worden als je wilt.

Hoe ziet mijn huid er na de Skinbooster-behandeling uit?

Na een behandeling met Skinboosters kan je een aantal dagen last hebben van wat roodheid, lichte zwelling of blauwe plekjes. Dit verdwijnt na enkele dagen. Wel kan je je huid koelen om zwelling na de behandeling tegen te gaan. Daarnaast adviseren wij om 24 uur te wachten met het aanbrengen van make-up.

Zijn er bijwerkingen bij een Skinbooster-behandeling?

De meest voorkomende bijwerkingen bij Skinboosters zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

Doet een behandeling met een Skinbooster pijn?

Nee, in principe hoef je bij Skinbooster-behandeling geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Is de Skinbooster-behandeling voor iedereen geschikt?

Ja, een Skinbooster behandeling is geschikt voor iedereen. De Skinbooster herstelt de huid en hydrateert deze van binnenuit. Hij kan gebruikt worden om de huid weer een mooie gloed te geven, maar ook om de huid in mooie conditie te huiden. Daarnaast helpt de Skinbooster om acne-littekens en zonschade te herstellen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult