e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox tegen hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht en kan verschillende oorzaken hebben. Wist u dat Botox een oplossing kan bieden?

Wilt u van uw hoofdpijn af?

Hoofdpijn is een klacht die u behoorlijk kan hinderen in uw dagelijkse leven. Wij begrijpen als geen ander dat u zo snel mogelijk van uw hoofdpijn af wilt. Helemaal wanneer dit een terugkomende klacht is. Wanneer hoofdpijn ontstaat door het aanspannen van de spieren in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen, kan Botox een mooie oplossing bieden.

Botox tegen verschillende soorten hoofdpijn

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn die onze cosmetisch artsen kunnen behandelen met een Botuline toxine zoals Azzalure of Alluzience. Hoofdpijn die ontstaat door spierspanningen is er hier één van. Door de spieren te ontspannen met Botox, kan de hoofdpijn verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Ook migraine en spanningshoofdpijn kunnen wij goed behandelen met Botuline toxine. Wij maken gebruik van de merken Azzalure en Alluzience.

Spanningshoofdpijn bestrijden

Wanneer u last heeft van spanningshoofdpijn, ontstaat dit vaak door het aanspannen van verschillende spieren in het hoofd. Omdat Botox de spieren ontspant, kan dit een goede oplossing bieden. Botox blokkeert namelijk de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Hierdoor wordt de spier tijdelijk stilgelegd en kan uw spanningshoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Erg fijn voor veel mensen!

Naar aanleiding van het gratis consultgesprek bepaalt de cosmetisch arts waar hij of zij de injecties het beste kan plaatsen om de spanningshoofdpijn te verminderen of te laten verdwijnen. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Een verdoving is dan ook niet nodig. Het effect van de behandeling begint na twee tot zes dagen te werken. Na twee weken is het optimale resultaat van de behandeling behaald. Dan merkt u dat uw hoofdpijn verdwenen of sterk verminderd is.

Meer over spanningshoofdpijn

Botox tegen migraine aanvallen

Wat veel migrainepatiënten niet weten, is dat Botox hier een goede oplossing voor kan bieden. De cosmetisch arts injecteert de Botuline toxine op verschillende plaatsen. Dit kan zijn in het voorhoofd, de nek, het achterhoofd of in de slapen. Waar de arts injecteert hangt af van het consultgesprek wat u heeft gehad. Na twee tot zes dagen begint de Botox te werken en na veertien dagen is het resultaat optimaal. Het heeft een werking van vier tot zes maanden.

Meer over Botox bij migraine

Kosten van een Botox-behandeling

De kosten van een behandeling met Botox tegen hoofdpijn zijn geheel afhankelijk van de behandeling die geschikt is voor uw klachten. Tijdens het gratis consult met de cosmetisch arts wordt bekeken waar de injecties noodzakelijk zijn en wat de kosten van de behandeling zullen zijn.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Spanningshoofdpijnvanaf€149,-

Ervaringen Botox-behandelingen tegen hoofdpijn

Wij begrijpen dat u het spannend kunt vinden om langs te komen voor een behandeling. Cliënten die u voorgingen hebben hun ervaringen van een Botox-behandeling tegen hoofdpijn op onze site achtergelaten. Andere objectieve ervaringen leest u op Kliniekervaringen.nl.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox hoofdpijn

Gratis consult met een cosmetisch arts?

Wilt u weten wat onze artsen voor u kunnen betekenen? Zij informeren u graag tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek. U kunt een afspraak inplannen via ons contactformulier of door te bellen naar 076 – 542 31 54. U kunt ook eenvoudig en snel online een afspraak inplannen.

Gratis consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult