e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox Eindhoven

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Botox Eindhoven

Iedereen is wel bekend met de term Botox, maar wat is Botox nu precies? En kunnen we Botox overal voor gebruiken?

Botox, ofwel Botuline toxine, is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Het vermindert de activiteit van spieren en zorgt er voor dat spiergerelateerde rimpels verdwijnen. Denk hierbij aan de lachrimpelskraaienpootjesfronsrimpel, neusrimpels (bunny lines) of voorhoofdsrimpels.

Al sinds de jaren 90 wordt Botox met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Verder is Botox ook geschikt voor de behandeling van overmatig zweten. In de kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Eindhoven. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Midden- en Oost Brabant graag naar onze kliniek af.

Vier merken Botuline toxines

In Nederland zijn er vier soorten Botox verkrijgbaar: BotoxAzzalure, Alluzience en Bocouture. Botox is het bekendste merk van deze drie en wordt in Nederland ook het meest toegepast.

Resultaten Botox-behandeling

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal, maar is niet direct zichtbaar! Binnen twee tot zeven dagen wordt de huid gladder en zal de spier zich ontspannen. Dit houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook uw huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna breekt het lichaam de geïnjecteerde vloeistof zelf weer af. Naar wens kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u wilt.

Fronsrimpel voor
Voor
Fronsrimpel ervaringen
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure - Sally
Voor
Fronsrimpel na Botox Azzalure - Sally
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man voor
Voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man na
Na
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Prijzen Botox Eindhoven

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: tijdelijke kortingen op Botox zijn verboden

Wist u dat het aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox.

Botox Eindhoven reviews

De meerderheid van onze cliënten uit Eindhoven en omstreken komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Eindhoven

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Eindhoven

Veelgestelde vragen

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Hoe werkt een Botox-behandeling tegen migraine?

Botox werkt door de spieren te ontspannen waarin het wordt geïnjecteerd. Voor migraine kan het helpen door de spanning in bepaalde spieren te verminderen die betrokken zijn bij het veroorzaken van hoofdpijn.

Hoe werkt Botox bij tandenknarsen?

Door Botox in bepaalde spieren rond de kaak te injecteren, kan het de kracht verminderen waarmee de kaken worden samengeknepen tijdens het tandenknarsen. Hierdoor kunnen de symptomen van tandenknarsen worden verminderd.

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online