De kliniek

Ooglidcorrectie Eindhoven

Mooie stralende ogen!

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: hangende oogleden of wallen onder de ogen. Een vermoeid uiterlijk is veelal het gevolg.

Een ooglidcorrectie voor een jonger uiterlijk

Wanneer u last heeft van wallen of hangende oogleden biedt een ooglidcorrectie een mooie en natuurlijke oplossing. De plastisch chirurg is de persoon die deze ingreep uitvoert. Uw wallen of hangende oogleden worden gecorrigeerd en u krijgt uw frisse blik weer terug. Een ooglidcorrectie is een van de meest dankbare ingrepen in de plastische chirurgie.

Komt u uit Eindhoven of omgeving en wilt u uw frisse blik terug? Maak dan een afspraak met een van onze plastisch chirurgen.

Wie voert de ingreep uit in jullie kliniek?

Ooglidcorrecties of ooglifts worden bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC of RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren. Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren. Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Resultaten ooglidcorrectie

Na de ooglidcorrectie kunt u wat last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Deze verdwijnen in de loop van de week. Het eerste resultaat van de ooglidcorrectie zal dan ook zichtbaar worden. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd en na drie maanden bent u helemaal hersteld en is het eindresultaat zichtbaar.

Bekijk meer resultaten

Kosten ooglidcorrectie Eindhoven

Behandeling Prijs
ConsultConsult wordt verrekend bij een ingreep€35,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€1695,-
Chirurgische wenkbrauwliftbeide wenkbrauwen€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€2595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€2650,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie. De plastisch chirurg moet u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic in Breda.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Waarom zou u voor ABC Clinic Breda kiezen voor een ooglidcorrectie?

  • Consult en behandeling door gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen;
  • Persoonlijke benadering;
  • Goede nazorg;
  • Zéér tevreden cliënten;
  • Samenwerking met het ziekenhuis in Breda;
  • Wij zijn na een ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Wij zijn een zeer toegankelijke kliniek;
  • Gratis & discreet parkeren voor de deur;
  • Niet ontzettend belangrijk, maar toch, wij hebben verse koffie!

Consult ooglidcorrectie?

Wij starten een ooglidcorrectie altijd met een vrijblijvend consultgesprek. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt alle vragen.

Vrijblijvend consult