De kliniek

Ooglidcorrectie Eindhoven

Mooie stralende ogen!

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: hangende oogleden of wallen onder de ogen. Een vermoeid uiterlijk is veelal het gevolg.

Een ooglidcorrectie voor een jonger uiterlijk

Wanneer u last heeft van wallen of hangende oogleden biedt een ooglidcorrectie een mooie en natuurlijke oplossing. De plastisch chirurg is de persoon die deze ingreep uitvoert. Uw wallen of hangende oogleden worden gecorrigeerd en u krijgt uw frisse blik weer terug. Een ooglidcorrectie is een van de meest dankbare ingrepen in de plastische chirurgie.

Komt u uit Eindhoven of omgeving en wilt u uw frisse blik terug? Maak dan een afspraak met een van onze plastisch chirurgen.

Resultaten ooglidcorrectie

Na de ooglidcorrectie kunt u wat last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Deze verdwijnen in de loop van de week. Het eerste resultaat van de ooglidcorrectie zal dan ook zichtbaar worden. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd en na drie maanden bent u helemaal hersteld en is het eindresultaat zichtbaar.

Bekijk meer resultaten

Kosten ooglidcorrectie Eindhoven

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€ 995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€ 1.695,-
Chirurgische wenkbrauwliftbeide wenkbrauwen€ 1.850,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€ 2.595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€ 2.650,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie. De plastisch chirurg moet u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic in Breda.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Consult ooglidcorrectie?

Wij starten een ooglidcorrectie altijd met een vrijblijvend consultgesprek. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt alle vragen.

Vrijblijvend consult