De kliniek

Wenkbrauwlift

Wilt u weer een frisse blik?

Ziet u er vermoeid of boos uit en drukken uw wenkbrauwen zwaar op uw ogen? Dan is een wenkbrauwlift een goede en mooie oplossing. Behandeling door ervaren plastisch chirurgen!

Een wenkbrauwlift voor een frisse blik

Laaghangende of drukkende wenkbrauwen zorgen niet alleen voor een zorgelijke en vermoeide uitstraling, ook belemmert het vaak uw zicht doordat de oogleden gaan hangen. Een wenkbrauwlift kan dan voor een goede en langdurige oplossing zorgen. U krijgt uw frisse blik weer terug!

Wel is het belangrijk eerst naar de precieze oorzaak van uw klachten te kijken. Soms wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een bovenooglidcorrectie. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste behandeling tijdens een vrijblijvend consultgesprek.

Kosten van een wenkbrauwlift?

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Wenkbrauwlift€ 1.850,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Onderooglidcorrectie€ 1.695,-
Boven- en onderooglidcorrectie€ 2.595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift€ 2.650,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ingreep. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Vrijblijvend consult

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een wenkbrauwlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen.

Wat is het resultaat van een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Als de ongemakken in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt en heeft u weer een frisse, uitgeslapen blik.

Resultaat behandeling wenkbrauwlift - Fred

Bekijk resultaten

Hoe verloopt een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift wordt over het algemeen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie neemt de plastisch chirurg boven de wenkbrauw en/of tegen de haargrens een reepje huid weg. Aansluitend wordt de huid opgetrokken en worden de incisies gehecht. Na afloop van de ingreep kunt u de kliniek weer verlaten.

Nazorg bij een wenkbrauwlift?

Na de behandeling krijgt u een hoofdband om. Deze hoeft meestal slechts 24 uur te blijven zitten. De hechtingen worden na een tot twee weken verwijderd. Kort na de behandeling kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan, vooral op de bovenoogleden. Deze trekken vanzelf weer weg.

U mag paracetamol nemen tegen de pijn en moet een tijdje rustig aan doen. Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt het herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Foto's van behandeling

Fred
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
na
Resultaat wenkbrauwlift met ooglidcorrectie
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
na
Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie man voor
Voor
Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie man na
na
Wenkbrauwlift met ooglidcorrectie voor bij man
Voor
Wenkbrauwlift met ooglidcorrectie na bij man
na
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
Fred

Resultaat wenkbrauwlift met ooglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Waar komen de littekens van de wenkbrauwlift?

De littekens zullen zoveel mogelijk tussen de haren worden weggewerkt. Hierdoor zijn de littekens nauwelijks zichtbaar.

Wanneer is het resultaat van de wenkbrauwlift zichtbaar?

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Kort na de behandeling kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Als deze in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt en heb je weer een frisse blik.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een wenkbrauwlift?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. Meestal kan je na twee weken weer aan het werk. Het is belangrijk dat je de eerste twee weken voldoende rust neemt en geen lichamelijke inspanningen verricht.

Is een wenkbrauwlift zonder operatie mogelijk?

Een wenkbrauwlift zonder operatie is mogelijk. Je kan dan voor een injectable-behandeling kiezen. Een injectable-behandeling geeft een tijdelijk resultaat en dient te worden herhaald om het resultaat te behouden. Als je opzoek bent naar een langdurig resultaat, dan kan je het beste kiezen voor een operationele wenkbrauwlift.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult