De kliniek

Wenkbrauwlift

Last van laaghangende of drukkende wenkbrauwen?

Ziet u er vermoeid of boos uit en drukken uw wenkbrauwen zwaar op uw ogen? Dan is een wenkbrauwlift een goede en mooie oplossing. Behandeling door ervaren plastisch chirurgen!

Een wenkbrauwlift voor een frisse blik

Laaghangende wenkbrauwen zorgen vaak voor een zorgelijke en vermoeide uitstraling. Daarnaast kunt u ook last krijgen van belemmering van het zicht omdat uw oogleden gaan hangen. De hangende oogleden als gevolg van de laaghangende wenkbrauwen kunnen weer zorgen voor hoofdpijn, vermoeidheid en moeite met het opmaken van uw ogen.

Met een wenkbrauwlift kunnen we uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier liften. Uw vermoeide blik en klachten zijn verdwenen. Voordat we aan deze ingreep starten, is het belangrijk om goed naar de precieze oorzaak van uw klachten te kijken. Soms wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een bovenooglidcorrectie. Onze chirurgen adviseren u graag over de juiste behandeling tijdens een vrijblijvend consultgesprek.

Wenkbrauwlift voor en na

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Op deze pagina hebben we een aantal voor en na foto’s van de wenkbrauwlift voor u weergegeven. Zo krijgt u een mooi beeld van het effect van de behandeling.

Resultaat behandeling wenkbrauwlift - Fred

Bekijk resultaten

Wenkbrauwlift kosten

Veel van onze cliënten vragen zich af wat de kosten zijn voor een wenkbrauwlift. De prijs van de wenkbrauwlift is afhankelijk van de behandeling die voor u noodzakelijk is voor het optimale resultaat. Dit wordt duidelijk tijdens uw vrijblijvende consultgesprek.

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Wenkbrauwlift€ 1.850,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Onderooglidcorrectie€ 1.695,-
Boven- en onderooglidcorrectie€ 2.595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift€ 2.650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Vrijblijvend consultgesprek

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we uw ingreep altijd met een vrijblijvend consult. Tijdens dit consultgesprek staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Wenkbrauwlift operatie

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de operatie voor een wenkbrauwlift. De ingreep wordt over het algemeen onder lokale verdoving uitgevoerd. Afhankelijk van uw situatie neemt de plastisch chirurg boven de wenkbrauw en/of tegen de haargrens een reepje huid weg. Dit wordt tijdens uw consultgesprek besproken. Aansluitend wordt de huid opgetrokken en worden de incisies gehecht. Na de ingreep kunt u de kliniek weer verlaten.

Wenkbrauwen liften zonder operatie

Wanneer er een minimale lift noodzakelijk is van de wenkbrauwen, dan kan een wenkbrauwlift zonder operatie plaatsvinden. Voor een minimale wenkbrauwlift maken we gebruik van Botox of fillers.

Nazorg bij een wenkbrauwlift

Na de behandeling krijgt u een hoofdband om. Deze hoeft meestal slechts 24 uur te blijven zitten. De hechtingen worden na een tot twee weken verwijderd. Kort na de behandeling kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan, vooral op de bovenoogleden. Deze trekken vanzelf weer weg.

U mag paracetamol nemen tegen de pijn en moet een tijdje rustig aan doen. Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt het herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Foto's van behandeling

Fred
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
na
Resultaat
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
Voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
na
Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie man voor
Voor
Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie man na
na
Wenkbrauwlift met ooglidcorrectie voor bij man
Voor
Wenkbrauwlift met ooglidcorrectie na bij man
na
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie voor
behandelingen - wenkbrauwlift - Wenkbrauwlift met bovenooglidcorrectie na
Fred

Resultaat

Veelgestelde vragen

Waar komen de littekens van de wenkbrauwlift?

De littekens zullen zoveel mogelijk tussen de haren worden weggewerkt. Hierdoor zijn de littekens nauwelijks zichtbaar.

Wanneer is het resultaat van de wenkbrauwlift zichtbaar?

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Kort na de behandeling kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Als deze in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt en heb je weer een frisse blik.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een wenkbrauwlift?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. Meestal kan je na twee weken weer aan het werk. Het is belangrijk dat je de eerste twee weken voldoende rust neemt en geen lichamelijke inspanningen verricht.

Is een wenkbrauwlift zonder operatie mogelijk?

Een wenkbrauwlift zonder operatie is mogelijk. Je kan dan voor een injectable-behandeling kiezen. Een injectable-behandeling geeft een tijdelijk resultaat en dient te worden herhaald om het resultaat te behouden. Als je opzoek bent naar een langdurig resultaat, dan kan je het beste kiezen voor een operationele wenkbrauwlift.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult