e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox België

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Botox België

Botox is een zuivere vorm van Botuline toxine type A. Het eiwit wordt geproduceerd door een bacterie en vermindert de activiteit van de spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 heel veilig en succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpelbunny linesvoorhoofdsrimpels en lachrimpels. Het middel zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is ook geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten (hyperhidrosis), bruxisme (tandenknarsen), migraine en een tandvleeslach. Bij ABC Clinic voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit en onze cliënten komen zowel uit Nederland als uit België. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Vlaanderen graag naar onze kliniek af.

Prijzen Botox België

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Botox België reviews

De meerderheid van onze cliënten uit België komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Belgie

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Belgie

Gratis consult Botox?

Een consult is te allen tijde nodig om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met Botox pijn?

Botox-injecties worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, maar sommige mensen kunnen een lichte prikkeling of druk voelen op het moment van de injectie. Dit ongemak is van zeer korte duur.

Hoe lang blijft Botox zitten?

Botox en Azzalure blijven 3 tot 6 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Voor de behandeling van overmatig zweten werkt Botox wat langer, 6 tot 12 maanden.

Welke filler is voor mij geschikt?

Tijdens een consultgesprek met een cosmetisch arts, zal je te horen krijgen welke filler (Restylane, Radiesse of Sculptra), of wellicht welke Botuline toxine  (Botox of Azzalure) het meest geschikt voor jou zal zijn. De cosmetisch arts zal zijn advies baseren op je probleemgebied of probleemgebieden en wensen.

Hoe lang houdt de werking van Botox tegen migraine aan?

Een Botox-behandeling tegen migraine begint na ongeveer zes dagen te werken en houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online