Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

S-lift

Een S-lift voor een jongere uitstraling

Een jonger uiterlijk
Naarmate mensen ouder worden neemt namelijk de elasticiteit van de huid af, hierdoor kan de huid slapper worden en treedt er volume verlies op. Gevolgen zijn hangende mondhoeken, hamsterwangen, diepe nasolabiale plooien en een slapper wordende kaaklijn. Dit kan u het gevoel geven er oud of vermoeid uit te zien, terwijl u zich wellicht helemaal niet zo voelt. Gelukkig is er wat aan te doen met een S-lift of met fillers. Alternatieven voor een S-lift zijn de MACS-lift, hals-facelift of minilift.

Facelift technieken

Meer informatie

Resultaat van de S-lift

Na het herstel van de S-lift ziet uw huid er weer jonger en strakker uit. Na de S-lift zal uw huid rood van kleur zijn en gespannen aanvoelen. Ook zult u last hebben van zwellingen. Als deze in de loop van de week wat wegtrekken, wordt het eerste resultaat al zichtbaar. Daarna zal het nog een paar maanden duren voor die nieuwe, verjongde uitstraling volledig bereikt is. Uw gezicht heeft namelijk tijd nodig om zich helemaal te herstellen.

Consult S-lift?

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, starten we de behandeling van een S-lift altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een S-lift

Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces zullen plooien en rimpels in uw gezicht ontstaan. Een S-lift kan de oplossing bieden bij rimpels en plooien boven de kaaklijn, de S-lift geeft namelijk uitsluitend resultaat voor het gebied net boven de kaaklijn. De contouren van de kaaklijn worden met de S-lift wel iets strakker. Tijdens de ingreep wordt oppervlakkig huidweefsel boven de kaaklijn gelift. Indien u vooral plooien en rimpels heeft in het onderste deel van uw gezicht, dan kan wellicht een MACS-lift of hals-facelift de oplossing zijn. Vindt u een operatie iets te ingrijpend? Dan is wellicht de liquid facelift de beste oplossing.

Video S-lift

De behandeling

De plastisch chirurg start met het aftekenen van uw aangezicht conform het operatieplan. De operatie kan onder lokale verdoving of algehele anesthesie uitgevoerd worden. De plastisch chirurg maakt een incisie in de behaarde hoofdhuid en rondom het oor. Zo ontstaat er een S-vorm. Nadat een deel van de huid is losgemaakt van het onderliggende weefsel, wordt de huid richting het oor getrokken. Aansluitend wordt de overtollige huid in de vorm van een S weggesneden en wordt de wond gehecht. De ingreep duurt anderhalf tot twee uur en na de ingreep mag u weer naar huis.

Waar word ik geopereerd?

De S-lift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een S-lift?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de hals-facelift en andere chirurgische faceliften;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Optimaal advies door aanwezigheid plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten S-lift

Omdat er op voorhand niet aan te geven is wat voor lifting er noodzakelijk is worden er geen prijzen genoemd. Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de S-lift. Daarvoor moet de behandelend plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw S-lift in termijnen betalen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen S-lift

S-lift
‘De beste oplossing voor een natuurlijk resultaat!’
S-lift, Anoniem
S-lift bij ABC Clinic
‘Top kliniek, top resultaat!’
S-lift bij ABC Clinic, Karin
Jonge, natuurlijke uitstraling
‘ABC Clinic heeft mij weer een jeugdige uitstraling gegeven’
Jonge, natuurlijke uitstraling, Anoniem
S-lift
‘Super blij met het advies van ABC Clinic’
S-lift, Esther