De kliniek
Informatie

Wat houdt Ultrashape in?

Ultrashape of ultrasonic bodysculpting is een behandeling waarbij lokale vetophopingen afgebroken worden met hulp van ultrasone geluidsgolven. De behandeling wordt toegepast op kleine zones zoals kin en enkels.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van Ultrashape?

Ultrashape is een niet-chirurgische behandeling die veilig is en geen hersteltijd met zich meebrengt. De behandeling is pijnloos, een verdoving is niet nodig. Na de behandeling kun je direct je bezigheden weer voortzetten.

Wat zijn de nadelen van Ultrashape?

Ultrashape is slechts inzetbaar voor zeer kleine delen van het lichaam. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor een beperkt resultaat.

Onze keuze

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen eigenlijk altijd voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze zeer moderne en verfijnde methode zorgt voor betere resultaten en is breed toepasbaar. Van buik en benen tot delicate zones zoals kin en enkels.

Consult

Consult liposculpture

Wil je weten welke behandeling het best bij jou past? Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen informeren je graag. Bel naar 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend consult