De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Ultrashape

Wij werken niet met Ultrashape. Onze artsen en plastisch chirurgen (met meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt Ultrashape in?

Ultrashape of ultrasonic bodysculpting is een behandeling waarbij lokale vetophopingen afgebroken worden met hulp van ultrasone geluidsgolven. De behandeling wordt toegepast op kleine zones zoals kin en enkels.

Wat zijn de voordelen van Ultrashape?

Ultrashape is een niet-chirurgische behandeling die veilig is en geen hersteltijd met zich meebrengt. De behandeling is pijnloos, een verdoving is niet nodig. Na de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer voortzetten.

Wat zijn de nadelen van Ultrashape?

Ultrashape is slechts inzetbaar voor zeer kleine delen van het lichaam. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor een beperkt resultaat.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen eigenlijk altijd voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze zeer moderne en verfijnde methode zorgt voor betere resultaten en is breed toepasbaar. Van buik en benen tot delicate zones zoals kin en enkels.

Consult liposculpture

Wilt u weten welke behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel naar 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Komt het vet na de liposuctie-behandeling op andere plekken terug?

Het vet komt na de liposuctie-behandeling niet op andere plekken terug. Echter, zodra je gewicht na de behandeling toeneemt, zal het vet in het behandelde gebied wat dikker kunnen worden. Dit dikker worden is in verhouding met je nieuwe lichaam. Je zal dus niet meer zo dik worden als je hiervoor was. Weggehaalde vetcellen zijn definitief weg en komen ook niet meer terug.

Om deze reden is het belangrijk dat je voor de behandeling op jouw streefgewicht bent en je na de behandeling niet aankomt.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie-behandeling zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je wat last van bloeduitstortingen hebben. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Hoeveel gebieden kunnen jullie behandelen?

Het aantal gebieden wat er behandeld kan worden bij een liposuctie verschilt per persoon. Dit wordt tijdens een consult besproken, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Meestal worden er twee tot vier zones behandeld tijdens een liposuctie. De meest uitgevoerde ingreep bij de vrouw is de liposuctie van de buik, maag en buitenkant benen. De onderkin en lovehandles zijn erg populair bij de man. De onderkin is tevens zeer populair bij vrouwen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie of liposculptuur?

De kans dat de hieronder genoemde risico’s en complicaties zich voordoen is minimaal. Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de  huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie behandeling.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult