e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Mooi
jezelf
blijven

Ultrashape

Wij werken niet met Ultrashape. Onze artsen en plastisch chirurgen (met meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt Ultrashape in?

Ultrashape of ultrasonic bodysculpting is een behandeling waarbij lokale vetophopingen afgebroken worden met hulp van ultrasone geluidsgolven. De behandeling wordt toegepast op kleine zones zoals kin en enkels.

Wat zijn de voordelen van Ultrashape?

Ultrashape is een niet-chirurgische behandeling die veilig is en geen hersteltijd met zich meebrengt. De behandeling is pijnloos, een verdoving is niet nodig. Na de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer voortzetten.

Wat zijn de nadelen van Ultrashape?

Ultrashape is slechts inzetbaar voor zeer kleine delen van het lichaam. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor een beperkt resultaat.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen eigenlijk altijd voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze zeer moderne en verfijnde methode zorgt voor betere resultaten en is breed toepasbaar. Van buik en benen tot delicate zones zoals kin en enkels.

Consult liposculpture

Wilt u weten welke behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel naar 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online