De kliniek
Informatie

Wat houdt Coolsculpting in?

Coolsculpting is een niet-chirurgische methode waarbij vetophopingen aangepakt worden door middel van bevriezing. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling wordt meestal toegepast op probleemgebieden als lovehandlesbuik en de benen.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van Coolsculpting?

Op wat tintelingen en een drukkend gevoel na is de behandeling pijnloos en is een verdoving niet nodig. Na de ingreep kun je direct je bezigheden weer hervatten. Soms kan de behandelde plek wat rood zien of een blauwe plek vertonen.

Wat zijn de nadelen van Coolsculpting?

  • De behandeling lijkt goedkoop, maar is vaak kostbaar. Vaak zijn meer behandelingen nodig en loopt de prijs dus op;
  • De mogelijkheden van Coolsculpting zijn beperkter dan liposuctie of liposculptuur.

Onze esthetisch artsen en plastisch chirurgen geven te allen tijde de voorkeur aan liposuctie of liposculpture, waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn en je zekerder bent van een definitief resultaat.

Onze keuze

De keuze van ABC Clinic

De esthetisch artsen en plastisch chirurgen van ABC Clinic hebben een voorkeur voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne en verfijnde methode zorgt voor betere en beter voorspelbare resultaten dan Coolsculpting en is breder toepasbaar. Vrijwel alle zones van het lichaam kunnen behandeld worden. Van de buik en benen tot delicate zones zoals kinschaamstreek en enkels. Met de vibro-liposculpture kun je eigenlijk alle zones van het gelaat en lichaam behandelen.

Consult

Consult liposculpture

Wil je weten welke liposculpture-behandeling het best bij jou past? Onze gespecialiseerde esthetisch en plastisch chirurgen informeren je graag. Bel 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend consult