De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Coolsculpting

Laten we allereerst duidelijk zijn: Onze artsen en plastisch chirurgen werken niet met Coolsculpting. Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen. Liposculpture verdient dus de voorkeur voor het definitief verwijderen van vet.

Wat houdt Coolsculpting in?

Coolsculpting is een niet-chirurgische methode waarbij vetophopingen aangepakt worden door middel van bevriezing. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling wordt meestal toegepast op probleemgebieden als lovehandlesbuik en de benen.

Wat zijn de voordelen van Coolsculpting?

Op wat tintelingen en een drukkend gevoel na is de behandeling pijnloos en is een verdoving niet nodig. Na de ingreep kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Soms kan de behandelde plek wat rood zien of een blauwe plek vertonen.

Wat zijn de nadelen van Coolsculpting?

  • De behandeling lijkt goedkoop, maar is vaak kostbaar. Vaak zijn meer behandelingen nodig en loopt de prijs dus op;
  • De mogelijkheden van Coolsculpting zijn beperkter dan liposuctie of liposculptuur.

Onze esthetisch artsen en plastisch chirurgen geven te allen tijde de voorkeur aan liposuctie of liposculpture, waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn en u zekerder bent van een definitief resultaat.

De keuze van ABC Clinic

De esthetisch artsen en plastisch chirurgen van ABC Clinic hebben een voorkeur voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne en verfijnde methode zorgt voor betere en beter voorspelbare resultaten dan Coolsculpting en is breder toepasbaar. Vrijwel alle zones van het lichaam kunnen behandeld worden. Van de buik en benen tot delicate zones zoals kinschaamstreek en enkels. Met de vibro-liposculpture kunt u eigenlijk alle zones van het gelaat en lichaam behandelen.

Consult liposculpture

Wilt u weten welke liposculpture-behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde esthetisch en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Zijn er littekens zichtbaar na een liposuctie of liposculptuur?

De littekens na een liposuctie-behandeling zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine sneetjes te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren en gecertificeerde artsen of plastisch chirurgen wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden hervatten na een liposuctie-behandeling?

We adviseren je om het de eerste week na de liposuctie-behandeling rustig aan te doen. Het is wel aan te raden om direct na de behandeling weer rustig in beweging te komen. Dit zal de bloedsomloop namelijk stimuleren en het genezingsproces versnellen. Na twee weken ben je weer volledig actief, maar pas na zes weken mag je weer gaan sporten en zwaar lichamelijk werk verrichten.

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie-behandeling zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je wat last van bloeduitstortingen hebben. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult