Totaal
8.9
1176 reviews
Mooi
jezelf
blijven

Coolsculpting

Laten we allereerst duidelijk zijn: Onze artsen en plastisch chirurgen werken niet met Coolsculpting. Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen. Liposculpture verdient dus de voorkeur voor het definitief verwijderen van vet.

Wat houdt Coolsculpting in?

Coolsculpting is een niet-chirurgische methode waarbij vetophopingen aangepakt worden door middel van bevriezing. De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling wordt meestal toegepast op probleemgebieden als lovehandlesbuik en de benen.

Wat zijn de voordelen van Coolsculpting?

Op wat tintelingen en een drukkend gevoel na is de behandeling pijnloos en is een verdoving niet nodig. Na de ingreep kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Soms kan de behandelde plek wat rood zien of een blauwe plek vertonen.

Wat zijn de nadelen van Coolsculpting?

  • De behandeling lijkt goedkoop, maar is vaak kostbaar. Vaak zijn meer behandelingen nodig en loopt de prijs dus op;
  • De mogelijkheden van Coolsculpting zijn beperkter dan liposuctie of liposculptuur.

Onze esthetisch artsen en plastisch chirurgen geven te allen tijde de voorkeur aan liposuctie of liposculpture, waarbij de mogelijkheden onbeperkt zijn en u zekerder bent van een definitief resultaat.

De keuze van ABC Clinic

De esthetisch artsen en plastisch chirurgen van ABC Clinic hebben een voorkeur voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne en verfijnde methode zorgt voor betere en beter voorspelbare resultaten dan Coolsculpting en is breder toepasbaar. Vrijwel alle zones van het lichaam kunnen behandeld worden. Van de buik en benen tot delicate zones zoals kinschaamstreek en enkels. Met de vibro-liposculpture kunt u eigenlijk alle zones van het gelaat en lichaam behandelen.

Consult liposculpture

Wilt u weten welke liposculpture-behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde esthetisch en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Maak een afspraak