Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie billen?

Mooie billen met liposuctie!

Die favoriete broek weer aan
Hoewel ook mannen er soms last van hebben, is een teveel aan vet op de billen toch vaak een vrouwenprobleem. Heeft u alle diëten al uitgeprobeerd en helpt ook de sportschool niet om van die paar overtollige kilo’s af te komen? Een liposuctie behandeling van de billen zorgt voor een heel mooie én blijvende oplossing. Door de liposuctie van uw billen, kan eindelijk die favoriete spijkerbroek weer uit de kast!

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie van de billen

De eerste dagen na de liposuctie van uw billen zult u last hebben van stijfheid, zwellingen en blauwe plekken. Als deze ongemakken in de loop van de week verminderen, zal het eerste effect van de liposuctie zichtbaar worden. Toch zal het nog een aantal weken duren voor het definitieve resultaat bereikt is. Pas na drie of vier drie maanden zijn de nieuwe contouren namelijk blijvend gevormd. Na afloop van de ingreep ontvangt u van ons enkele richtlijnen rond de nazorg. We adviseren u deze goed op te volgen. Het zal het uiteindelijke resultaat van de ingreep alleen maar ten goede komen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie van de billen?

Voorafgaand aan een liposculpture behandeling vindt altijd eerst een vrijblijvend consult in Breda plaats. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over de liposuctie van de billen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgsprek? Maak een afspraak

Meer informatie

De mogelijkheden van de liposuctie van de billen

Waarom vrouwen meer last hebben van dikke billen dan mannen? Naast voeding en beweging hebben onze hormonen alles te maken met het ontstaan van die lokale vetophopingen. En dat geeft direct aan waarom het zo lastig is uw billen in vorm te houden. Gelukkig biedt een liposuctie behandeling van de billen uitkomst: het teveel aan vetcellen wordt definitief weggenomen. Wel kan het soms nodig zijn de ingreep te combineren met een billift of bilvergroting om de contouren mooi te herstellen. Uw cosmetisch arts kan u hierover adviseren.

De behandeling

Liposuctie billen Liposuctie

Een liposuctie behandeling van de billen duurt ca. 90 minuten. Nadat we de te behandelen zones op uw lichaam gemarkeerd hebben, start de cosmetisch arts met het maken van een paar minuscule incisies. Via deze sneetjes wordt eerst een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten en na een korte wachttijd een canule ingebracht. Dit heel kleine buisje vibreert licht en zorgt er zo voor dat de vetcellen vlot weggezogen kunnen worden. Aan het einde van de ingreep zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft. Nadat u wat bijgekomen bent van de ingreep mag u dezelfde dag weer naar huis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de billen?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie billen € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposuctie van de billen

Liposculptuur Breda
‘Geweldig geholpen in een kleinschalige kliniek met deskundig en zeer vriendelijk personeel.’
Liposculptuur Breda, Liposculptuur door C. de Mahieu
Liposuction
‘I felt at home from the moment of the first consult!’
Liposuction, Mevrouw Monika
Liposuctie in Breda
‘De arts is een zeer kundig en nauwkeurig man, en ook nog eens erg aardig!’
Liposuctie in Breda, Mevrouw Sacha
Liposuctie bij ABC Clinic
‘Het personeel is allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. ’
Liposuctie bij ABC Clinic, Liposculpture door drs. de Mahieu
Liposuctie bij de Mahieu
‘1e consult alles goed verteld wat ik kon verwachten van het eindresultaat’
Liposuctie bij de Mahieu, Heel tevreden!
Liposuctie benen met lipofilling billen
‘Het eindresultaat is over 3 maanden! Het ziet er nu al goed uit.’
Liposuctie benen met lipofilling billen, Liposculpture met lipofilling uitgevoerd door drs. de Mahieu
Online afspraak maken? Klik hier!