e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Injectables tegen wallen

Wallen onder de ogen kunnen voor een vermoeide of verdrietige blik zorgen. Wist u dat injectables een mooie oplossing kunnen bieden bij wallen? Wij helpen u graag verder.

Het verhelpen van wallen met injectables

De ogen zijn vaak het eerste waar we naar kijken wanneer we iemand ontmoeten. Waarschijnlijk vinden we het daarom zo belangrijk dat onze ogen er goed uitzien. Helaas kunnen de ogen ontsiert worden door donkere kringen of een gootje onder de ogen, waardoor we er vermoeider uitzien dan we willen. Deze traangoot noemen we ook wel wallen. Gelukkig zijn deze wallen eenvoudig te behandelen met injectables.

De term injectables is een verzamelnaam voor verschillende producten die gebruikt worden om rimpels tegen te gaan of de huid te verjongen. Hieronder vallen ook fillers, die gebruikt kunnen worden bij het verhelpen van wallen onder de ogen. Wanneer uw wallen niet ontstaan door overtollig vocht onder de ogen, maar door volumeverlies kunnen we deze eenvoudig behandelen. Uw vermoeide blik zal verdwijnen en u ziet er net zo fit uit als u zichzelf voelt.

Twijfelt u of een behandeling met fillers voldoende resultaat geeft of dat een ooglidcorrectie een betere oplossing biedt? Bekijk dan ook eens onze wallentest.

Het resultaat na injectables

Injectables zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat wanneer u behandeld wordt door een ervaren arts. Uw ogen stralen weer en de aandacht wordt niet afgeleid door de wallen onder uw ogen. Het resultaat houdt ongeveer negen tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling weer veilig herhalen.

Voor en na foto’s

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling, kunt u hier onder enkele voor en na foto’s bekijken van een injectable behandeling tegen wallen. De voor en na foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten kunnen per persoon verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering door een ervaren arts.

Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Voor
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na
Traangoot opvullen met fillers
Voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na
Rimpels onder de ogen en voorhoofd voor
Voor
Rimpels onder de ogen en voorhoofd na
Na
Traangoot vrouw voor
Voor
Traangoot vrouw na
Na
Rimpels onder de ogen vrouw voor
Voor
Rimpels onder de ogen vrouw na
Na

Kosten van het behandelen van wallen met injectables

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten die vastzitten aan de behandeling. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen. Om de exacte prijs van een injectable behandeling vast te stellen is een (gratis) consultgesprek noodzakelijk. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid te gebruiken product.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling traangootvanaf€325,-

De behandeling met injectables

Wanneer u uw wensen en verwachtingen heeft besproken, kan de behandeling beginnen. Na het maken van de foto’s, start de arts met het injecteren van de fillers. Omdat er een verdoving is toegevoegd aan de injectable zult u hier nauwelijks iets van voelen. Uw behandeling zal ongeveer dertig minuten in beslag nemen. Hierna kunt u uw werkzaamheden weer hervatten. Na de behandeling kunt u last krijgen van kleine blauwe plekjes en lichte zwelling, maakt u zich hier geen zorgen over. Dit is normaal en trekt vanzelf weer weg.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen van onze cliënten

Veel cliënten die u voor zijn gegaan voor een filler behandeling tegen wallen hebben een ervaring achtergelaten op onze website. Deze kunt u hieronder lezen. Ook op kliniekervaringen.nl en zorgkaartnederland zijn ervaringen te vinden.

Injectables tegen wallen

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, injectables wallen

Gratis consult bij ABC Clinic?

Wij starten altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Dit consult is belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken en het persoonlijk behandelplan op te stellen. Daarnaast kunt u alle vragen stellen die u op uw hart heeft. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In sommige gevallen kunnen wallen zeker met fillers behandeld worden. In deze video vertelt drs. Ludlage meer over het behandelen van wallen onder de ogen met fillers.

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult