e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Tepelverkleining

Stoort u zich aan de grootte van uw tepel of vindt u dat uw tepel te ver uitsteekt? Dan kan een tepelverkleining een mooie en permanente oplossing bieden.

Grote tepels verkleinen

Bent u tevreden met de vorm en grootte van uw borsten, maar vindt u dat uw tepels te groot zijn of te ver uitsteken? Durft u geen strakke kleding of badkleding te dragen omdat uw tepels altijd duidelijk aanwezig zijn? Erfelijkheid of het geven van borstvoeding kan de oorzaak hiervan zijn. Dan kan een tepelverkleining, ook wel bekend als tepelverkorting, een mooie oplossing bieden voor uw probleem.

Een tepelverkleining kan bij zowel een man als een vrouw plaatsvinden. Er is enkel verschil in hoeveel weefsel er wordt verwijderd omdat de verhoudingen bij mannen en vrouwen verschillen.

Tepels verkleinen

Een verkleining van de tepel start bij ons altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek bij een van onze plastisch chirurgen. Samen met u kijken zij naar uw klachten en bekijken ze wat de beste oplossing is voor uw probleem. Het is belangrijk om tijdens uw consultgesprek aan te geven of u in de toekomst nog borstvoeding wilt geven. Deze ingreep kan namelijk invloed hebben op de melkproductie.

Het verkleinen van de tepels vindt bij ons plaats onder lokale verdoving. Dit houdt in dat u wel gewoon bij bewustzijn bent, maar u niks van de ingreep voelt. Tijdens de ingreep zal een deel van de tepel verwijderd worden. Wel bestaat de mogelijkheid dat er een deel van de melkkanalen doorgesneden zal worden, vandaar dat we u aanraden om tijdens het consult aan te geven of u nog borstvoeding wenst te geven na de ingreep. Een tepelverkorting laat geen zichtbare littekens achter.

Tepelverkleining prijs

In onderstaand schema vindt u de prijs van een tepelverkleining. De weergegeven prijs is inclusief consult, behandeling door een plastisch chirurg en de nacontroles. Een consultgesprek is noodzakelijk om de exacte prijs van de behandeling vast te stellen.

BehandelingLokale verdoving
ConsultGratis
Tepelcorrectie€1500,-
Tepelhofverkleining€1500,-
Correctie ingetrokken tepels€1500,-

Tepelverkleining voor en na

Omdat een tepelcorrectie een delicate zone betreft, is het lastig om cliënten te vinden die hun voor en na foto’s van de tepelverkleining willen delen. Wel kunnen we u onderstaand een voorbeeld laten zien van hoe het resultaat er uiteindelijk uit komt te zien na uw behandeling. Tijdens het consultgesprek zal de plastisch chirurg u uitgebreid informeren over het resultaat van de behandeling.

Tepelcorrectie grote tepels voor
Voor
Tepelcorrectie grote tepels na
Na

Tepelverkleining ervaringen

Wanneer u kiest voor een ingreep zoals een tepelverkleining is het belangrijk om ervaringen van anderen te lezen. Verschillende van onze cliënten hebben hun ervaringen gedeeld via kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier kunt u op uw gemak ervaringen lezen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, tepelverkleining

Gratis consult met een plastisch chirurg?

Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina of heeft u interesse in een gratis en vrijblijvend consultgesprek? Deze kunt u online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Tijdens uw consultgesprek kunt u al uw vragen stellen en zal de plastisch chirurg u meer vertellen over de behandeling.

Gratis consult?

Veelgestelde vragen

Behoud ik het gevoel in mijn tepel na een tepelcorrectie?

Na iedere ingreep verandert het gevoel in het operatiegebied. vaak keert dit na verloop van tijd weer terug. Dit geldt ook voor een tepelcorrectie. Het uiteindelijke gevoel na een tepelcorrectie kan wel ander zijn dan voor de ingreep.

Is een tepelhofverkleining pijnlijk?

Omdat een tepelhofverkleining onder lokale verdoving wordt uitgevoerd zal deze ingreep geen pijn doen. Wel kunt u wat last krijgen van lichte napijn en zwelling. Voor de napijn kunt u pijnstillers innemen.

Is een tepelverkleining of tepelhofverkleining ook mogelijk voor mannen?

Ja hoor, een tepelverkleining of tepelhofverkleining is ook mogelijk bij mannen. Ook mannen kunnen last hebben van grote of lang uitstekende tepels. U kunt altijd op een gratis en vrijblijvend consultgesprek komen om uw wensen en verwachtingen te bespreken met een van onze plastisch chirurgen.

Is een tepelverkleining pijnlijk?

Gelukkig kunnen wij u vertellen dat een tepelverkleining niet pijnlijk is. Door de verdoving merkt u niks van de ingreep. Na de ingreep kunt u wat last hebben van napijn. Hiervoor kunt u pijnstillers nemen.

Welke verdoving wordt er tijdens mijn tepelverkleining gebruikt?

Uw tepelverkleining vindt plaats onder lokale verdoving. Hierdoor kunt u tijdens de ingreep gewoon met de plastisch chirurg en OK assistente praten. Ook mag u daardoor na de ingreep weer naar huis om rustig te herstellen van de ingreep.

Wordt een tepelcorrectie vaak uitgevoerd?

Bij ons in de kliniek worden veel tepelcorrecties uitgevoerd. Veel vrouwen hebben namelijk last van een ingetrokken tepel of ingetrokken tepels. Ook vinden veel vrouwen hun tepelhof te groot. Dit is prima te behandelen door een plastisch chirurg. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden bij ons in de kliniek.

Wordt een tepelverkleining vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, een tepelverkleining zal nooit vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Deze behandeling word gezien als een cosmetische ingreep.

Welke verdoving wordt er tijdens mijn tepelhofverkleining gebruikt?

Een tepelhofverkleining vindt plaats onder lokale verdoving. Hierdoor kunt u tijdens de ingreep gewoon met de plastisch chirurg en OK assistente praten. Ook mag u daardoor na de ingreep weer naar huis om rustig te herstellen van de ingreep.

Kan ik na een tepelcorrectie nog borstvoeding geven?

Bij een correctie van de tepel worden vrijwel altijd melkkanalen doorgesneden. Na een bevalling wordt er in de borst nog wel melk geproduceerd. Mocht er een melkkanaaltje hersteld zijn, dan kan het zijn dat er toch nog wat melk uit de borst komt. De melkkliertjes die niet meer herstellen zullen na een tijdje stoppen met het aanmaken van melk.

Ben ik een geschikte kandidaat voor een tepelverkleining of tepelcorrectie?

Als je onlangs bent afgevallen of jouw tepelmaat is vergroot vanwege zwangerschap, borstvoeding of vanwege erfelijke factoren, dan is deze operatie sowieso iets voor jou. Een tepelverkleining of tepelcorrectie is ideaal voor mannen en vrouwen die vinden dat hun tepels te breed zijn of te ver uit de borst steken. Als je het moeilijk vindt om kleding te dragen vanwege jouw tepelmaat kan deze operatie dit probleem oplossen. Andere situaties waardoor je een goede kandidaat kunt zijn voor een tepelcorrectie zijn ongelijke tepels, een grote tepelhof of ingetrokken tepels. Als de grootte van je tepels de intimiteit of je zelfbeeld beïnvloedt, is het raadzaam om met een plastisch chirurg de mogelijkheden van een tepelcorrectie of ​​tepelverkleining te bespreken.

Hoe ziet het herstelproces eruit na een tepelcorrectie of tepelverkleining?

Het herstel van een tepelcorrectie of tepelverkleining gaat snel. Na de ingreep kun je al snel aan het werk, afhankelijk van de werkzaamheden. De eerste maand houd je rekening met activiteiten voor een goede genezing. Dit wordt met je besproken tijdens het consult. Piercings kunnen 3 maanden na de ingreep (opnieuw) geplaatst worden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online