Totaal
9.0
850 reviews

Samenwerking Cosmetique Totale

Samenwerking op het gebied van huidverbetering

ABC Clinic werkt voor de huidbehandelingen intensief samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is al jaren marktleider in Nederland op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Zij werken met ervaren, hbo-opgeleide huidtherapeuten die uw huid op professionele manier mooi maken.

Door de samenwerking met Cosmetique Totale kunnen wij cliënten een optimale dienstverlening aanbieden als het om verzorging of anti-aging van het gezicht of lichaam gaat. Wij werken met een team van ervaren huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen samen die nauw met elkaar samenwerken en cliënten kunnen doorsturen naar elkaar. Dit betekent dat wij u optimaal kunnen adviseren omtrent huidverbetering, lasertherapie, peelings, injectables (o.a. Botox, fillers), draadliften en plastische chirurgie.

Dagelijks aanwezig

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn vrijwel dagelijks aanwezig in onze kliniek in Breda. Daarnaast zal Cosmetique Totale vanaf september/oktober 2021 ook gevestigd zijn op een locatie in de binnenstad van Breda. Op deze locatie in onze mooie binnenstad zullen wij ook regelmatig aanwezig zijn voor injectables en consulten plastische chirurgie.

Maak een afspraak