Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Lipofilling na liposuctie

Consult met de arts of plastisch chirurg?
Bel ons maandag t/m zondag
Van 8.00 tot 22.00 uur

Stel een vraag Contactgegevens

Lipofilling na liposculpture

Bij een lipofilling halen we vet weg op de plaatsen waar het vet ongewenst is of waar u het kan missen. Dit vet wordt middels een liposuctie of liposculpture geoogst. Vervolgens wordt dit vet gebruikt voor het opvullen (lipofilling) van de billen, borsten of plaatsen waar u graag wat meer volume zou willen hebben.
Lipofilling na liposuctie

Meer informatie
Consult met de arts of plastisch chirurg?
Bel ons maandag t/m zondag
Van 8.00 tot 22.00 uur

Stel een vraag Contactgegevens

Resultaat lipofilling

Voor Lipofilling billen
Na Lipofilling billen
Lipofilling billen
VoorLipofilling billen
NaLipofilling billen
lipofilling billen Breda
VoorBillen vergroten met lipofilling
NaLipofilling van de billen
Bilvergroting ervaringen
VoorBillen vergroten resultaten
NaBillen vergroten resultaten

Het eerste effect van een lipofilling is direct zichtbaar; na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Het kan zijn dat een tweede behandeling noodzakelijk is, daar we nooit met zekerheid kunnen vertellen hoeveel van het verplaatste vet blijft zitten. Als gevolg van de liposuctie-behandeling zult u de eerste week stijf zijn. Ook kunt u de eerste dagen last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Na ongeveer tien dagen is dit ongemak weer verdwenen.

Let op: foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg of cosmetisch arts u nog veel meer voor- en nafoto's tonen van de behandeling.

Consult lipofilling

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling altijd met een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts of plastisch chirurg. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van lipofilling en beantwoordt graag uw vragen.

Let op:
Voor lipofilling van de billen kunt u een afspraak maken bij cosmetisch arts drs. Cedric de Mahieu of plastisch chirurg Maarten Doornaert.
Voor lipofilling van de borsten kunt u een afspraak maken bij een van onze plastisch chirurgen, dr. Maarten Doornaert of drs. Gerd Fabre.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een lipofilling? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consult? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

Mogelijkheden van lipofilling

Lipofilling kent veel mogelijkheden. Waar het lichaam extra volume nodig heeft, daar kan deze behandeling toegepast worden. Enige voorwaarde is dat u voldoende vet heeft om een mooi resultaat te behalen. Naast de billen kunnen we ook de borsten opvullen met lichaamseigen vet. Dit wordt enkel door de plastisch chirurg gedaan. Bij de lipofilling kan het zijn dat er twee behandelingen noodzakelijk zijn, omdat vooraf niet met zekerheid vast te stellen is hoeveel van het verplaatste vet daadwerkelijk blijft zitten. Dit wordt tijdens een consult met de arts of plastisch chirurg besproken. Een goed alternatief is een bilvergroting of borstvergroting met implantaten.

De behandeling

Een lipofilling start altijd met een liposuctie of liposculptuur om het vet te verwijderen wat nodig is voor de lipofilling. Op de afgesproken plekken maakt de arts of plastisch chirurg een zeer kleine incisie en spuit een fysiologische zoutwateroplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd van enkele minuten zal via dezelfde sneetjes een vibrerende kleine canule ingebracht worden en wordt het vet verwijderd. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en teruggespoten op de plaatsen waar dat nodig is.

Waar word ik geopereerd?

Operatiekamer ABC kliniek en MC Breda
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie-behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen?

Prijzen

Consult liposuctie/lipofilling   € 35,-
Second opinion   € 65.-
2e consult   € 0,-
     
Bilvergroting met eigen vet vanaf €3500,-*
     
Drukkleding   €135,-
Anesthesie   €600,-

*De prijs van de behandeling is inclusief een overnachting in een zorghotel indien de arts dit noodzakelijk acht. U krijgt hier de postoperatieve zorg die u verdient met daarbij een diner en ontbijt. De volgende dag kunt u gewoon weer naar huis.

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de lipofilling. Het consult is vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. 

Liposuctie in termijnen betalen


Uw bilvergroting betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen lipofilling

Bilvergroting bij ABC Clinic Breda
‘Nu is de vorm veel gestroomlijnder (niet zo'n brede rug onder meer) en ogen de billen voller. ’
Bilvergroting bij ABC Clinic Breda, Anoniem
Bilvergroting
‘ik ben blij dat ik het gedaan heb ben goed behandeld door iedereen.’
Bilvergroting, Anoniem
Liposuctie benen met lipofilling billen
‘Het eindresultaat is over 3 maanden! Het ziet er nu al goed uit.’
Liposuctie benen met lipofilling billen, Liposculpture met lipofilling uitgevoerd door drs. de Mahieu
Bilvergroting
‘Geen platte billen meer!’
Bilvergroting, Samira_bilvergroting
Consult met de arts of plastisch chirurg?
Bel ons maandag t/m zondag
Van 8.00 tot 22.00 uur

Stel een vraag Contactgegevens
Online afspraak maken? Klik hier!