e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Dijbeenlift

Stoort u zich aan uw dijbenen en schuren deze tegen elkaar? Een dijbeenlift biedt een mooie en blijvende oplossing.

Een dijbeenlift voor mooie benen

Met een dijbeenlift wordt het teveel aan huid weggenomen en krijgen uw benen hun mooie strakke contouren weer terug. Het is belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat de behandeling u zal opleveren. Is er sprake van een teveel aan vet en is uw huid nog stevig genoeg dan kan een liposuctie-behandeling soms een beter alternatief zijn. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

Dijbeenlift kosten

BehandelingPrijs
Consult€50,-
DijbeenliftVanaf€6500,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 50,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een dijbeenlift?

Voorafgaand aan de ingreep wordt eerst zorgvuldig afgetekend hoeveel huid er weggenomen moet worden. Nadat u onder narcose bent gebracht, maakt de plastisch chirurg een incisie vanuit de liesplooi naar beneden. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen, het teveel aan huid en eventueel ook het vetoverschot worden weggenomen. De behandeling eindigt met het hechten van de incisie en het aanbrengen van een drukverband.

Hoe gaat de nazorg?

Uw lichaam heeft een aantal weken nodig om helemaal te herstellen. De eerste tijd zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken en is het belangrijk dat u een elastische panty draagt. Na zeven dagen komt u terug bij de plastisch chirurg en worden de hechtingen verwijderd. Ongeveer zes weken na de ingreep zijn de meeste mensen weer volledig actief.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Hieronder kun je een video bekijken van de afdeling plastische chirurgie van het Amphia met wie wij intensief samenwerken:

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic starten we een dijbeenlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt graag al uw vragen. Meer weten? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de narcose bij een dijbeenlift?

De dijbeenlift wordt onder algehele narcose in het Amphia ziekenhuis uitgevoerd. Je zal dus tijdens de operatie geen pijn ervaren.

Blijven er zichtbare littekens achter na een dijbeenlift?

Na een dijbeenlift zal er altijd een litteken achterblijven. De grootte van het litteken verschilt per soort techniek van de dijbeenlift. De plastisch chirurg zal tijdens het consultgesprek meer informatie geven over hoe groot het litteken zal/de littekens zullen worden en waar het litteken/de littekens na de operatie zal/zullen verschijnen.

Is het resultaat van een dijbeenlift blijvend?

Het deel dat bij een dijbeenlift is weggenomen blijft natuurlijk weg. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat wanneer er weer gewicht bij komt, de mogelijkheid bestaat dat dit vet ter hoogte van de eerdere dijbeenlift terug kan komen. Het resultaat is stabiel zo lang het gewicht stabiel blijft.

Wanneer is het resultaat van een dijbeenlift zichtbaar?

Het resultaat van de dijbeenlift zal direct na de operatie zichtbaar zijn, zelfs met de nog aanwezige zwelling. De littekens van de ingreep hebben tijd nodig om minder zichtbaar te worden. Daarom is het resultaat van een dijbeenlift het mooist na een paar maanden tot een jaar. Dan zullen ook de littekens minder zichtbaar worden.

Wanneer kan ik weer gaan werken na een dijbeenlift?

Gewoonlijk zou je vanaf de eerste week na de operatie lichte handelingen kunnen verrichten. Zware inspanningen kunnen pas na zes weken weer worden verricht. Gedurende de herstelperiode zal je ten minste zes weken drukkleding moeten dragen indien er tevens een liposuctie is uitgevoerd bij de dijbeenlift.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een dijbeenlift?

Je komt in aanmerking voor een dijbeenlift wanneer je minimaal achttien jaar of ouder bent en graag van het teveel aan huid bij het dijbeen af wilt.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online