Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Dijbeenlift

Een dijbeenlift voor mooie benen

Benen die gezien mogen worden
Heeft u last van overtollig huid op uw bovenbenen? Bent u niet blij met uw benen als u in de spiegel kijkt?  Dan is de dijbeenlift misschien dé uitkomst voor u. Afhankelijk van de mate van huidoverschot kan het soms zelfs fysiek in de weg gaan zitten. Tijdens de dijbeenlift wordt het teveel aan huid weggenomen en krijgen uw benen hun mooie strakke contouren weer terug. Wilt u graag van de overtollige vetophopingen af? Dan kan de
 liposculpture van de dijen uitkomst bieden.

Meer informatie

Resultaat dijbeenlift

Voor Dijbeenlift
Na Dijbeenlift
Dijbeenlift
VoorDijbeenlift
NaDijbeenlift

Een dijbeenlift zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat: uw benen krijgen hun jonge en stevige contouren weer terug. Wel heeft uw lichaam een aantal weken nodig om helemaal te herstellen. De eerste tijd zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken en is het belangrijk dat u een elastische panty draagt. Na zeven dagen komt u terug bij de plastisch chirurg en worden de hechtingen verwijderd. Ongeveer zes weken na de dijbeenlift zijn de meeste mensen weer volledig actief.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een dijbeenlift kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.

Consult dijbeenlift?

Bij ABC Clinic starten we een dijbeenlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een dijbeenlift en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een dijbeenlift? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een dijbeenlift

Of het nu komt door veroudering of vermagering een huidoverschot aan de bovenbenen kan heel storend zijn. Met hulp van een dijbeenlift kunnen we dit goed verhelpen. Wel is het belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat de ingreep u zal opleveren. Is er sprake van een teveel aan vet en is uw huid nog stevig genoeg dan kan een liposuctie behandeling soms een beter alternatief zijn. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag. 

De behandeling

Voorafgaand aan de dijbeenlift wordt eerst zorgvuldig afgetekend hoeveel huid er weggenomen moet worden. Nadat u onder narcose bent gebracht, maakt de plastisch chirurg een incisie vanuit de liesplooi naar beneden. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen, het teveel aan huid en eventueel ook het vetoverschot worden weggenomen. De behandeling eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband.

Waar word ik geopereerd?

De dijbeenlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic voor een dijbeenlift?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die jaarlijks vaak de dijbeenlift uitvoeren;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen systemen (Lipomatic);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten dijbeenlift

        Prijs
Dijbeenlift       vanaf €3950,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de dijbeenlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw dijbeenlift betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
G. Dolmans

G. Dolmans

Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen dijbeenlift

Anneke
‘Ik zou ABC Clinic aan iedereen aanbevelen!’
Anneke, Dijbeenlift ABC Clinic
Mijn dijbeenlift bij ABC Clinic
‘Bedankt ABC Clinic’
Mijn dijbeenlift bij ABC Clinic, Leo
Naar ABC Clinic voor een dijbeenlift
‘Mijn mooie, strakke benen terug. ’
Naar ABC Clinic voor een dijbeenlift, Anoniem
De dijbeenlift van Elisabeth bij ABC Clinic.
‘Eindelijk geen belemmeringen meer’
De dijbeenlift van Elisabeth bij ABC Clinic. , Elisabeth