De kliniek

Fillers bij fronsrimpels

Vaak wordt de fronsrimpel behandeld met Botox. Bij een diepe fronsrimpel, kan de behandeling worden gecombineerd met fillers om de rimpel op te vullen.

Diepe rimpels tussen de wenkbrauw opvullen met fillers

Wanneer u een kleine fronsrimpel heeft voldoet een behandeling met Botox vaak om van deze rimpel af te komen. Echter, wanneer u last heeft van een diepe rimpel tussen de wenkbrauwen, kan een filler-behandeling een oplossing bieden. De fronsrimpel ontstaat in eerste instantie door aanspanningen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Wanneer we veel fronsen, zal de rimpel in de huid blijven staan. Op dit moment is Botox (spierverslapper) niet meer voldoende om van de rimpel af te komen.

Omdat de rimpel in de huid is ontstaan, biedt een behandeling met fillers een mooie oplossing. Met fillers vullen we de rimpel op, waardoor deze als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het resultaat is een frisse blik zonder boze uitstraling.

Het resultaat na een filler-behandeling

Na een behandeling met fillers bent u van uw fronsrimpel verlost. U heeft uw frisse blik terug en u zult niet meer de vraag krijgen waarom u zo boos kijkt. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer negen tot twaalf maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

De behandeling

Een behandeling aan de fronsrimpel start altijd met een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult kijkt de behandelend arts hoe hij het beste resultaat kan behalen voor u. Na het consult start de arts met het maken van foto’s. Dit doet hij of zij om achteraf goed te zien wat het resultaat van de behandeling is. Vervolgens injecteert de arts de filler voorzichtig onder de huid. Dankzij de verdoving die in de Restylane zit, zult u hier geen hinder van ondervinden.

Lees meer over de behandeling

De kosten om uw fronsrimpel te verwijderen met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat kost het om een fronsrimpel met fillers te verwijderen?” Om de exacte prijs vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Ervaringen met filler-behandelingen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling tegen de fronsrimpel. Enkelen van hen hebben ook een ervaring achtergelaten. Bekijk de ervaringen met onze kliniek op kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl.

De nazorg na een filler-behandeling aan de fronsrimpel

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s van de behandeling

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een vrijblijvend consult aanvragen

Een behandeling start bij ABC Clinic altijd met een consult. Wanneer u met fillers of Botox behandeld wordt is dit consult altijd geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult luistert de behandelend arts naar uw wensen en verwachtingen en kunt u al uw vragen stellen. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Een afspraak inplannen kan online via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Gratis consult