Totaal
8.9
1176 reviews

Filler complicaties

Net zoals bij iedere andere behandeling kunnen er ook complicaties ontstaan bij een filler-behandeling.  Op deze pagina leest u meer over de complicaties die zich voor kunnen doen.

Soorten risico’s bij fillers

Er zijn verschillende reacties die zich voor kunnen doen na een filler behandeling en die geen kwaad kunnen. Denk hierbij aan roodheid, zwelling, blauwe plekken en napijn. Deze reacties zijn normaal en trekken binnen enkele uren/dagen weer weg. U kunt het behandelde gebied koelen wanneer u hier last van heeft. Er zijn ook andere risico’s verbonden aan een behandeling met fillers die zelden voorkomen. Denk hierbij aan een infectie, een beknelling van een bloedvat of knobbeltjes in de lippen.

Een infectie na een filler behandeling kan een enkele keer ontstaan, maar komt zelden voor. Het behandelde gebied wordt rood en warm en voelt pijnlijk aan. Een infectie is eenvoudig te behandelen door middel van een antibioticakuur.

Beknelling van een bloedvat zien we eigenlijk nooit. Door een beknelling kan de bloedtoevoer naar de huid verminderen of volledig gestopt worden. Deze complicatie kan opgelost worden door hyaluronidase te injecteren en deze moet zo snel mogelijk toegediend worden. De artsen van ABC Clinic werken zoveel mogelijk met een echo om deze complicatie te voorkomen.

Knobbeltjes in de lippen kunnen ontstaan door inkapseling door het lichaam. Dit komt voornamelijk voor bij een slechte kwaliteit fillers of behandeling door een onervaren arts. ABC Clinic maakt enkel gebruik van Restylane fillers. Deze zijn uitgebreid getest en kunnen veilig gebruikt worden, mits geïnjecteerd door een ervaren arts.

Bekijk de ervaringen met onze filler-behandelingen

Veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling. Een groot deel van onze cliënten heeft zijn/haar ervaring met een filler-behandeling met ons gedeeld via onze website. Ook op onze voor- en na foto’s ziet u het mooie resultaat dat we kunnen behalen met onze behandelingen.

Bekijk meer ervaringen

Fillers cijfers bij ABC Clinic

Onze cliënten beoordelen ons op kliniekervaringen met een 8,8. Dit is op basis van meer dan 500 ervaringen die zijn gedeeld.

Een gratis consult bij ABC Clinic

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om een afspraak in te plannen na het lezen van bovenstaande informatie. Om al uw vragen te beantwoorden kunt u het beste een gratis consult inplannen met de behandelend arts. Hij of zij vertelt u tijdens dit consultgesprek alles over de behandeling en het resultaat dat we kunnen behalen. Het consult is geheel gratis en vrijblijvend. U kunt uw consult online inplannen of bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Gratis consult