De kliniek

Botox Den Bosch

De Botox specialist! Ook voor mensen uit Den Bosch

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is wereldwijd de populairste vorm van cosmetische chirurgie. Maar wat is Botox nu precies? Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine type A. Dit eiwit, dat geproduceerd wordt door een bacterie, vermindert de activiteit van spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 heel succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, de bunny lines (neusrimpels), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het middel zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In de kliniek in Breda voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit. Onze cliënten komen uit heel Nederland, waaronder ook uit de omgeving van Den Bosch.

Drie soorten Botuline Toxines

In Nederland zijn er drie Botuline Toxines type A verkrijgbaar: Botox, Azzalure en Bocouture. Botox is de bekendste van deze drie en wordt wereldwijd het meest toegepast.

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in de cosmetische chirurgie.

Probleemzones voor Botox

Botox kan worden gebruikt voor de indicaties:

Prijzen Botox Den Bosch

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone€ 95,-
1 zone€ 149,-
2e zone€ 129,-
3e zone€ 129,-
Fronsrimpel€ 149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€ 149,-
Voorhoofdsrimpels€ 149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€ 95,-
Baby Botoxvanaf€ 95,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€ 149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€ 149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€ 225,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€ 495,-
100 eenheden Botox€ 495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€ 95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€ 95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€ 95,-

Gratis en vrijblijvend consult?

Komt u uit de omgeving van Den Bosch en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consult is altijd nodig om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Gratis consult