Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Den Bosch

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is wereldwijd de populairste vorm van cosmetische chirurgie. Maar wat is Botox nu precies? Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine type A. Dit eiwit, dat geproduceerd wordt door een bacterie, vermindert de activiteit van spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 heel succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, de bunny lines (neusrimpels), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het middel zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In onze kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit. Onze cliënten komen uit heel Nederland, waaronder ook uit de omgeving van Den Bosch.

Prijzen Botox Den Bosch

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: kortingen op Botox zijn verboden

Wist u dat het aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox.

Gratis en vrijblijvend consult?

Komt u uit de omgeving van Den Bosch en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consult is altijd nodig om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Afspraak maken
Gratis consult