De kliniek

Botox Den Bosch

De Botox specialist! Ook voor mensen uit Den Bosch

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Wat is Botox?

Botox is wereldwijd de populairste vorm van cosmetische chirurgie. Maar wat is Botox nu precies? Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine type A. Dit eiwit, dat geproduceerd wordt door een bacterie, vermindert de activiteit van spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 heel succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, de bunny lines (neusrimpels), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het middel zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In onze kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit. Onze cliënten komen uit heel Nederland, waaronder ook uit de omgeving van Den Bosch.

Veiligheid van Botox

Onze cosmetisch arts Marsha Wichers legt in onderstaande video onder andere uit waarom Botox zo veilig is voor het gebruik in de cosmetische chirurgie.

Prijzen Botox Den Bosch

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Halve zone95
1 zone149
2e zone129
3e zone129
Fronsrimpel149
Kraaienpootjes/lachrimpels149
Voorhoofdsrimpels149
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf95
Baby Botoxvanaf95
Migraine(min. 1 zone) vanaf149
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf149
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf225
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure495
100 eenheden Botox495
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf95
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf95
Neusrimpels (bunny lines)vanaf95

Let op: kortingen op Botox zijn verboden

Wist u dat het aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox.

Gratis en vrijblijvend consult?

Komt u uit de omgeving van Den Bosch en wenst u een consultgesprek bij ABC Clinic? Een consult is altijd nodig om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling met Botox. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Maak een afspraak