Totaal
8.9
1053 reviews

Botox Breda

Heeft u last van spiergerelateerde rimpels en zorgen deze voor een verouderde, boze of vermoeide uitstraling? ABC Clinic Breda is gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox kliniek in Breda

ABC Clinic is de meest ervaren Botox kliniek in Breda. Sinds 2010 zijn onze gespecialiseerde (cosmetisch) artsen KNMG dagelijks bezig met Botox-behandelingen. Zij werken samen met een team van plastisch chirurgen en huidtherapeuten om u het beste advies te geven over uw huid en/of gezichtsveroudering.

Wat is Botox?

Botox is eigenlijk een merknaam. Wanneer we hier over spreken bedoelen we eigenlijk Botuline toxine. Dit eiwit vermindert de activiteit van de spieren, waardoor bepaalde rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Voorbeelden van deze rimpels zijn onder andere de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en de fronsrimpel. Naast de cosmetische toepassingen, kent Botox ook enkele medische toepassingen. Het wordt al jaren succesvol ingezet bij migraine, overmatig zweten en tandenknarsen.

Prijs Botoxbehandeling Breda

De kosten van een Botoxbehandeling kunnen per kliniek in Breda verschillen. De prijs is afhankelijk van het merk wat gebruikt wordt, de kundigheid en ervaring van de arts en de hoeveelheid die gebruikt moet worden voor een mooi en vooral natuurlijk resultaat. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in de kliniek hanteren. Let wel op: een consult is geheel noodzakelijk om de definitieve prijs van uw behandeling vast te leggen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Bekijk onze prijzen

Botox voor en na

De artsen die werkzaam zijn bij ABC Clinic in Breda streven altijd naar een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele cliënten hebben aangegeven dat we hun voor en na foto’s op onze website mogen plaatsen om u een goed beeld te kunnen geven van het resultaat.

Vrouw frons voor
Fronsrimpel voor
Vrouw frons na
Na
Kraaienpootjes Marlies voor
Kraaienpootjes voor
Kraaienpootjes Marlies na
Na
Inge voorhoofdsrimpels voor
Voorhoofdsrimpels voor
Inge voorhoofdsrimpels na
Na
Bekijk meer foto's

Hoe verloopt een Botoxbehandeling?

Een Botoxbehandeling start altijd met een gratis consultgesprek in onze kliniek in Breda. De cosmetisch arts luistert naar uw wensen en verwachtingen en bepaalt naar aanleiding van het gesprek waar het beste geïnjecteerd kan worden. Omdat de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen is een verdoving niet noodzakelijk. Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten.

Binnen enkele dagen na uw behandeling wordt het eerste effect merkbaar. Let er wel op dat het definitieve resultaat twee weken op zich laat wachten. Indien u hier interesse in heeft kan er een controle afspraak gepland worden na uw behandeling.

Meer over de behandeling

Gratis Botox-consult bij ABC Clinic Breda

Een consult bij ABC Clinic in Breda is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan uw consult online.

Gratis consult?
Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kan ik weer alles doen na een Botox-behandeling?

Na de Botox-behandeling heb je geen pijn en kan je je normale dagelijkse bezigheden hervatten. Er kan een klein bultje zichtbaar zijn na de behandeling, dit verdwijnt binnen een minuut of tien na de behandeling.

Wat moet ik me voorstellen bij een Botox-behandeling?

Botox wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk. Het is een behandeling die slechts vijf à tien minuten in beslag neemt.

Gratis consult