e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox Den Bosch

Stoort u zich aan de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of lachrimpels? En wilt u hier iets aan laten doen? Bij ABC Clinic in Breda zijn we gespecialiseerd in Botox-behandelingen met Botox of Azzalure.

Botox omgeving Den Bosch

Botox is wereldwijd de populairste vorm van cosmetische chirurgie. Maar wat is Botox nu precies? Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine type A. Dit eiwit, dat geproduceerd wordt door een bacterie, vermindert de activiteit van spieren. Botox wordt al sinds de jaren 90 heel succesvol gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, de bunny lines (neusrimpels), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het middel zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In onze kliniek voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit. Onze cliënten komen uit heel Nederland, waaronder ook uit de omgeving van Den Bosch. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Midden- en West Brabant graag naar onze kliniek af.

Prijzen Botox Den Bosch

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpels€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf €95,-
Baby Botoxvanaf €95,-
Migraine Fronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf €95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf €95,-

Let op: kortingen op Botox zijn verboden

Wist u dat het aanbiedingen met een tijdsdruk verboden zijn in Nederland? Wanneer u een Botox-behandeling overweegt kies dan altijd voor een kliniek met artsen die aangesloten zijn bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Deze vereniging waarborgt een goede uitvoering van onder andere Botox-behandelingen. De vereniging verbiedt artsen bijvoorbeeld om aanbiedingen te doen met een tijdsdruk. Geen enkele kliniek met artsen, aangesloten bij de NVCG, zal dus met aanbiedingen werken. Op deze manier handhaaft de NVCG de betrouwbaarheid en veiligheid van behandelingen met Botox.

Botox Den Bosch reviews

De meerderheid van onze cliënten uit Den Bosch komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste kliniek voor Botox

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Den Bosch

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Den Bosch

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online