e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Cosmetic Finance: betaling in termijnen

Uw behandeling of ingreep in termijnen betalen?

Vrijwel alle cosmetische behandelingen en plastisch chirurgische ingrepen die wij aanbieden worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Om een cosmetische ingreep tóch mogelijk te maken voor iedereen zijn wij een samenwerking aangegaan met Cosmetic Finance.

Cosmetic Finance - betalen in termijnen

Via hun kunt u de behandeling of ingreep via een financiering in termijnen betalen. Op zich vinden wij dat u beter kunt sparen voor een behandeling of ingreep (Geld lenen kost namelijk altijd geld), maar er zijn situaties dat dit moeilijk is. Daarvoor zijn wij dus een samenwerking aangegaan.

Voor alle ingrepen zónder medische indicatie is het dus fijn dat deze mogelijkheid er is. Cosmetic Finance is al vele jaren gespecialiseerd in het financieren van cosmetische behandelingen of plastisch chirurgische ingrepen zoals een draadlift, schaamlipcorrectie, tepelcorrectie, ooglidcorrectie, borstvergroting of mommy makeover.

Geld lenen kost geld - termijnbetaling cosmetische ingreep

Alle informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op de website van Cosmetic Finance. U kunt via deze site vrijblijvend een aanvraag indienen om te bekijken hoeveel u kunt lenen en wat de maandelijkse kosten zullen zijn. Cosmetic Finance reageert binnen 24 uur en gaat uiterst discreet met uw aanvraag of eventuele vragen om. U hoeft niets inhoudelijks over de ingreep of behandeling te vertellen en wij worden als kliniek inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt waarna u zelf de betaling kunt voldoen. Natuurlijk zijn de eerste contacten vrijblijvend en zonder enige verplichting. Bedragen vanaf 500 euro komen in aanmerking voor een financiering in termijnen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online