e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Ooglidcorrectie Tilburg

Een ooglidcorrectie of eyelift is een mooie oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen, waaronder door Annette van der Weide, tevens werkzaam in het ETZ in Tilburg.

Een ooglidcorrectie voor een frisse en open blik

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij mannen en vrouwen die richting de 40 of 50 gaan. Het gevolg zijn hangende oogleden, donkere kringen of  wallen onder de ogen. Hierdoor ziet u er vermoeid en niet uitgeslapen uit. Een ooglidcorrectie, eyelift of wenkbrauwlift verhelpt de klachten en brengt uw frisse blik weer terug. Bij ABC Clinic werken wij met gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties.

Komt u uit Tilburg en is een ooglidcorrectie of eyelift iets voor u? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen op slechts 20 minuten rijden van Tilburg. Voor de kliniek parkeert u gratis en discreet. Ook met het openbaar vervoer kunt u ons vanuit Tilburg goed bereiken. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel Nederland en België naar onze kliniek af.

Plastisch chirurg Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis Tilburg werkzaam bij ABC Clinic

Voor de inwoners uit de regio Tilburg biedt ABC Clinic een bekend en vertrouwd gezicht, dankzij de aanwezigheid van plastisch chirurg Annette van der Weide.

Annette van der Weide, ABC Clinic, ETZ Tilburg, ooglidcorrectie Tilburg

Met haar werkzaamheden in het ETZ in Tilburg en haar huidige betrokkenheid bij ABC Clinic, biedt ze een geruststellende link tussen beide locaties. Annette van der Weide verwelkomt graag mensen uit Tilburg en omgeving voor een kosteloos en vrijblijvend consultgesprek, waarbij ze haar expertise deelt en de mogelijkheden bespreekt voor een ooglidcorrectie of eyelift.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar het resultaat van een ooglidcorrectie. Al veel cliënten zijn u voorgegaan met een ooglidcorrectie, waaronder cliënten uit Tilburg. Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn.

Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie - resultaat ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie, Hangende oogleden voor
Voor
Resultaat bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift
Na
Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Bovenooglidcorrectie voor, ooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na, ooglidcorrectie na
Na
Meer voor en na foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Tilburg

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen of wilt u dit niet? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie

Meer veelgestelde vragen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Tilburg weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult