De kliniek

Liposuctie Tilburg

Vet definitief verwijderen met liposuctie of liposculpture

Liposuctie is al jaren een van de meest populaire vormen van plastische chirurgie. Logisch, daar veel mannen en vrouwen last hebben van overmatig vetweefsel op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Een liposuctie of liposculptuur verwijdert het vet definitief!

Liposuctie in omgeving van Tilburg?

Veel mannen en vrouwen weten hun weg te vinden naar ABC Clinic voor een consult of liposuctie behandeling, ook vanuit Tilburg. ABC Clinic heeft sinds 2010 een landelijke bekendheid opgebouwd op het gebied van liposuctie en lipofilling vanwege de samenwerking met zeer gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen.

Er zijn drie groepen mensen waar liposuctie een mooie oplossing voor biedt:

  • Vrouwen die na hun bevalling(en) last hebben van plaatselijke vet bij de buik en benen wat ze er niet afgetraind krijgen, wat ze ook proberen. Ook met een dieet wil dit vet veelal niet verdwijnen.
  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk overtollig vet wat gewoonweg niet wil verdwijnen. Mensen kunnen trainen of diëten wat ze willen, het vet wil niet verdwijnen. Vaak zijn dit de lovehandles en onderkin bij de man en de onderkinbuik en benen bij de vrouw.
  • Mannen en vrouwen die iets te dik zijn en door middel van liposuctie hun figuur beter geproportioneerd willen krijgen.

Wanneer zie ik het eerste resultaat?

Na een paar dagen zal het eerste effect van de liposuctie al te zien zijn. Toch zal het drie maanden duren voor het definitieve resultaat bereikt is. Na drie maanden komt u  ook op nacontrole bij specialist om het resultaat te bespreken en vast te leggen met foto’s. Tussendoor kunt u altijd een afspraak maken voor een tussentijdse controle.

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een liposuctie, ook vanuit Tilburg. Onderstaand ziet u enkele resultaten van cliënten die u voor zijn gegaan.

Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€35,-
Behandeling van één zone€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1195,-
Tweede zone€1095,-
Derde zone€995,-
Vierde zone€895,-
Vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Werkwijze ABC Clinic

Bij ABC Clinic ziet het proces van een liposuctie of liposculptuur er als volgt uit:

Het consult

Elke behandeling starten wij met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda. Dit is belangrijk omdat een liposuctie of liposculpture een behandeling op maat is. Tijdens het consult worden de persoonlijke wensen en verwachtingen besproken met de behandelend specialist, legt hij uit wat de ingreep inhoudt en bepaalt hij de te behandelen zones voor de liposuctie.

Aansluitend krijgt u uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Bij ABC Clinic hechten we veel waarde aan de intake. We vinden het belangrijk dat u een prettig contact heeft met de arts of plastisch chirurg die u gaat behandelen en dat u de ingreep met vertrouwen tegemoet kunt zien. Een consult kost 35 euro. Wij zijn verplicht om voor onze consulten kosten te berekenen. Daarbij neemt de specialist voldoende tijd voor u om de procedure en technieken uit te leggen.

De ingreep

Wanneer u voor de ingreep naar de kliniek komt wordt deze onder plaatselijke verdoving of met een roesje uitgevoerd. U wordt vriendelijk ontvangen door het secretariaat van de kliniek. Na het ontvangst wordt u naar de behandelkamer gebracht en de plastisch chirurg neemt de ingreep nogmaals kort met u door. Er worden voorfoto’s gemaakt en na een korte check zal de behandeling beginnen.

De arts maakt een kleine incisie. Via deze incisie wordt eerst een verdovende vloeistof ingespoten. Aansluitend wordt een zeer fijne canule ingebracht. De specialist beweegt de canule zeer precies onder de huid naar de plekken waar het vet verwijderd moet worden. Uw lichaam wordt opnieuw gemodelleerd. Na afloop worden de incisies niet gehecht en wordt er een elastische band aangebracht. Let op dat u een chauffeur heeft geregeld, u mag namelijk niet zelf rijden

Na de ingreep

Na afloop krijgt u een elastische bandage aangebracht en blijft u nog even in de kliniek. Wanneer u de instructies voor de nazorg heeft ontvangen, zal de arts bepalen wanneer u weer naar huis mag worden gebracht. De elastische band dient u een week dag en nacht te dragen.

Dit is belangrijk voor het herstel en het resultaat. Na drie maanden komt u op controle bij de specialist en worden er foto’s gemaakt. Mocht u tussendoor vaker willen komen voor een tussentijdse controle, dan kunt u natuurlijk altijd bellen. Bij eventuele complicaties of calamiteiten kunt u de arts en zijn assistent 24/7 bellen.

Litteken liposuctie

Bij een liposuctie worden de zeer kleine incisies in een natuurlijke plooi gemaakt waardoor het litteken nauwelijks zichtbaar is.

Liposuctie Tilburg

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Consult liposuctie?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er een vrijblijvend consult plaats met de arts. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de liposuctie of liposculpture in zijn werk gaat. Na het consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het liposuctie consult vindt plaats bij ABC Clinic, 30 minuten rijden vanuit Tilburg.

Online inplannen
Maak een afspraak