e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Liposuctie Tilburg

Liposuctie is al jaren één van de populairste ingrepen binnen de cosmetische chirurgie. Logisch, daar veel mannen en vrouwen last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Bij liposuctie wordt uw vet definitief verwijderd.

Liposuctie in omgeving Tilburg?

Veel mannen en vrouwen weten hun weg te vinden naar ABC Clinic voor een consult of liposuctie behandeling, ook vanuit Tilburg. ABC Clinic heeft sinds 2010 een landelijke bekendheid opgebouwd op het gebied van liposuctie, liposculptuur en lipofilling vanwege de samenwerking met zeer gespecialiseerde artsen en chirurgen.

Er zijn drie groepen mensen waar liposuctie een mooie oplossing voor biedt:

  • Vrouwen die na hun bevalling(en) last hebben van plaatselijke vet bij de buik en benen wat ze er niet afgetraind krijgen. Ook met een dieet wil dit vet veelal niet verdwijnen.
  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk overtollig vet wat niet wil verdwijnen. Mensen kunnen trainen of diëten wat ze willen, het vet verdwijnt niet. Vaak zijn dit de lovehandles en onderkin bij de man en de buik en benen bij de vrouw.
  • Mannen en vrouwen die iets te dik zijn en door middel van liposuctie hun figuur beter geproportioneerd willen krijgen.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen.

Liposuctie Tilburg

Wanneer zie ik het eerste resultaat?

Na een paar dagen zal het eerste effect van de liposuctie al te zien zijn. Toch zal het drie maanden duren voor het definitieve resultaat bereikt is. Na drie maanden komt u  ook op nacontrole bij specialist om het resultaat te bespreken en vast te leggen met foto’s. Tussendoor kunt u altijd een afspraak maken voor een tussentijdse controle.

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een liposuctie, ook vanuit Tilburg. Onderstaand ziet u enkele resultaten.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Liposuctie voor
Voor
Liposuctie na
Na
Liposuctie van de buik voor 3
Voor
Liposuctie van de buik na 3
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden en kosten van de behandeling. Tijdens het vrijblijvende consult kunt u al uw vragen stellen aan de arts of chirurg. Na het consult weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt hij of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Ik wil een consult inplannen

Werkwijze ABC Clinic

Bij ABC Clinic ziet het proces van een liposuctie of liposculptuur er als volgt uit:

Het consult

Elke behandeling starten wij met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda. Dit is belangrijk omdat een liposuctie of liposculpture een behandeling op maat is. Tijdens het consult worden de persoonlijke wensen en verwachtingen besproken met de behandelend specialist, legt hij uit wat de ingreep inhoudt en bepaalt hij de te behandelen zones voor de liposuctie.

Aansluitend krijgt u uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Bij ABC Clinic hechten we veel waarde aan de intake. We vinden het belangrijk dat u een prettig contact heeft met de arts of plastisch chirurg die u gaat behandelen en dat u de ingreep met vertrouwen tegemoet kunt zien. Een consult kost 50 euro. Wij zijn verplicht om voor onze consulten kosten te berekenen. Daarbij neemt de specialist voldoende tijd voor u om de procedure en technieken uit te leggen.

De ingreep

Wanneer u voor de ingreep naar de kliniek komt wordt deze onder plaatselijke verdoving of met een roesje uitgevoerd. U wordt vriendelijk ontvangen door het secretariaat van de kliniek. Na het ontvangst wordt u naar de behandelkamer gebracht en de plastisch chirurg neemt de ingreep nogmaals kort met u door. Er worden voorfoto’s gemaakt en na een korte check zal de behandeling beginnen.

De arts maakt een kleine incisie. Via deze incisie wordt eerst een verdovende vloeistof ingespoten. Aansluitend wordt een zeer fijne canule ingebracht. De specialist beweegt de canule zeer precies onder de huid naar de plekken waar het vet verwijderd moet worden. Uw lichaam wordt opnieuw gemodelleerd. Na afloop worden de incisies niet gehecht en wordt er een elastische band aangebracht. Let op dat u een chauffeur heeft geregeld, u mag namelijk niet zelf rijden

Na de ingreep

Na afloop krijgt u een elastische bandage aangebracht en blijft u nog even in de kliniek. Wanneer u de instructies voor de nazorg heeft ontvangen, zal de arts bepalen wanneer u weer naar huis mag worden gebracht. De elastische band dient u een week dag en nacht te dragen.

Dit is belangrijk voor het herstel en het resultaat. Na drie maanden komt u op controle bij de specialist en worden er foto’s gemaakt. Mocht u tussendoor vaker willen komen voor een tussentijdse controle, dan kunt u natuurlijk altijd bellen. Bij eventuele complicaties of calamiteiten kunt u de arts en zijn assistent 24/7 bellen.

Litteken liposuctie

Bij een liposuctie worden de zeer kleine incisies in een natuurlijke plooi gemaakt waardoor het litteken nauwelijks zichtbaar is.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Consult met de arts of chirurg?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er een vrijblijvend consult plaats met de arts of (plastisch) chirurg. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de liposuctie verloopt. Na het consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het liposuctie consult vindt plaats bij ABC Clinic, maximaal 30 minuten rijden vanuit Tilburg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie of liposculptuur van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren specialisten wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online